Az MSZP nem hagyja magára a XVIII. kerületi polgármestert

HírKlikk 2024. május 2. 15:53 2024. máj. 2. 15:53

Budapesti sikertörténeteket veszélyeztet, ha sikeres városvezetőkre ráindul Magyar Péter pártja azzal, hogy polgármesterjelöltet állít, mint most a XVIII. kerületben. Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke Facebook-posztban reagált a hírre és kijelentette, jelen esetben olyan vezetőről van szó, aki az elmúlt években mindent megtett a kerületéért.

A XVIII. kerület sikeres, békés kerület rengeteg fejlesztéssel és az embereknek adott támogatások, juttatások sokaságával. Most ezt veszélyezteti Magyar Péter azzal, hogy polgármesterjelöltet állít a kerületben – írta bejegyzésében Kunhalmi Ágnes.

„Mi nem egyszerűen visszafordítottuk a Fidesztől a kerületet – először én az országgyűlési, majd az önkormányzati csapat a helyhatósági választásokon –, de ennyi fejlesztést és támogatást már régen kaptak a kerületi lakosok. Nem tudom, hogy Magyar Péternek mi számít vagy mi a valódi szándéka, de egy biztos: ezzel csak a Fideszt segíti! És kizártnak tartom, hogy ő ezt ne tudná pontosan.”

Mint fogalmazott, ki fog állni a kerületért, az elért eredményekért és támogatásokért, a sikerekért.

„Támogatom Szaniszló Sándor polgármestert és csapatát. Mert ezek az emberek megválasztásuk óta a kerületieket szolgálják.”

Kunhalmi Ágnes szerint a baloldali és egyben minden ellenzéki szavazó felelőssége, hogy megvédje az elmúlt években közösen elért fővárosi és kerületi sikereket és eredményeket. Ezért kér minden ellenzéki szavazót, hogy támogassa Szaniszló Sándort és csapatát, valamint Karácsony Gergelyt és az általa vezetett budapesti listát.