Magyar Péter reagált arra, hogy Gulyás Gergely őt orvosi esetnek minősítette

HírKlikk 2024. május 9. 15:45 2024. máj. 9. 15:45

„Többre voltál Te ennél hivatott. Még nem késő kiszállni és otthagyni a maffiát, már csak a tiszteletreméltó őseid emléke miatt is” – üzente Magyar Péter Gulyásnak.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt mondta Magyar Péterről, hogy az orvosi eset, amiért azt állítja, hogy a szolgálatok blokkolják pártrendezvényei helyszínén az internetet.

Magyar Péter a hvg.hu erről szóló Facebook-posztja alatti kommentárral reagált. „Kedves Gulyás Gergő, sajnálom, hogy Te is lesüllyedtél a rogáni-göbbelsi propaganda szintjére és csak durva személyeskedő megjegyzésre futja egy kormányinfón. Többre voltál Te ennél hivatott. Még nem késő kiszállni és otthagyni a maffiát, már csak a tiszteletreméltó őseid emléke miatt is” – kezdte Magyar Gulyásnak szóló kommentárját.

„Egy kormányinfón az lenne a feladatod, hogy beszámolj arról, hogy miként tettétek hazánkat az unió második legszegényebb és legkorruptabb országává. Beszélhettél volna arról is, hogy miért hazudjátok magatokat család-, vidék-, gyerekbarát kormánynak, miközben szisztematikusan lerohasztottátok a magyar oktatást, egészségügyet, közlekedést, gyermekvédelmet, szociális ellátást” – folytatta Magyar Péter, majd azzal zárta kommentárját, hogy Gulyásnak egyszer el kell számolnia a lelkiismeretével.

Forrás: hvg.hu