Kényszerből indított csak a Lupa tónál horgászatot Gerendai Károly

HírKlikk 2020. július 19. 18:47 2020. júl. 19. 18:47

A koronavírus miatti korlátozások okán, csak erre maradt lehetőségük. A Sziget Fesztivál alapítója és három évvel ezelőttig főszervezője a Blikknek adott interjújában elmondta azt is, a Lupa tó nem klasszikus halastó, de a profi pecások szép példányokat húztak ki belőle.

Gerendai felidézte az interjúban azt is, hogyan lett a Lupa tóból kulturált strand és ki hívta fel az üzleti lehetőséggel. Hülyeségekkel is megkeresik a vállalkozót, de ilyenkor azzal rázza le a próbálkozókat, hogy csak olyan üzletbe vág bele, ami inspirálja is.

A vírus következményeiről Gerendai Károly azt mondta, majdnem minden cégét érinti a vírus miatti válság, de az egyetlen kivétel is a véletlenen múlt. Az éttermi vállalkozásában egyik üzlettársának van egy informatikai cége, amelynek fejlesztéséhez tőle kért kölcsön. Végül abban maradtak, nem kölcsönt ad, hanem a cégben üzletrészt vásárol. Ez isteni szerencsének bizonyult, mert most jelenleg az az egyetlen működő érdekeltsége.

Gerendai az interjúban beszél még hamarosan, Kínában nyíló étterméről, nemesi felmenőiről és arról is, lelkileg hogyan érintette a 27. Sziget Fesztivál elmaradása.

A teljes interjút itt olvashatja el!