A JCB gépek szervizelési lehetőségei

HírKlikk 2019. április 24. 10:24 2019. ápr. 24. 10:24

Egy akkora járműparknak, mint amivel a JCB rendelkezik, egy igazán kipróbált és maximálisan hatékony szervizhálózatra van szüksége ahhoz, hogy ki tudja szolgálni a felmerülő igényeket. Lássuk, hogy mit is tudnak a Terra háza táján.

Hatékony és megbízható segítség, ha baj van

Ennek köszönhető, hogy a Terra Hungária szakemberei már negyed évszázada állnak a vásárlók szolgálatában, ami nem kis idő. A géppark kötelező szervizelésén kívül a hálózat a JCB gépek alkatrészellátását, javítását, szervizelését és karbantartását, valamint diagnosztikáját látja el, igen nagyfokú hatékonysággal.

Mindezt az ellátást öt telephelyen valósítják meg országszerte, amihez 14 szervizautó áll a rendelkezésükre, valamint a folyamatosan képzett szakembereknek köszönhetően igen rövid idő alatt képesek a létező legtöbb munkálatot elvégezni a gépeken. Ez főleg azért fontos, mert a gyors tempónak köszönhetően a gépek a lehető legkevesebb üzemórára esnek ki a munkából, így pedig a munkálatok is haladnak a maguk ütemében. Sőt, az igazán hatékony munkavégzés érdekében, amennyiben erre lehetőség van, akkor a szervizautóknak hála, a helyszínen javítják meg a gépeket.

A rugalmas szerviz

A szervizszolgáltatást lehetőség szerint a partner igényeihez igazítják, nem beszélve a gép egyéni használatáról és hasznosításáról. Egy pontos költségkalkuláció segítségével egy meglehetősen pontos áttekintést kaphatunk az aktuális és szükséges szervizköltségekről, amit a szerviz szerződéséhez igazítanak.

Aki a Terránál vásárol JCB munkagépet, annak lehetősége nyílik arra, hogy egy  kizárólag profi szakemberekből álló szervizzel működjön együtt a tökéletes eredmény érdekében. Ennek köszönhetően a munkagépek állási ideje lecsökken, így az nem megy a termelékenység rovására, legyen szó kötelező időszakos vagy pedig soron kívüli szervizelésről.

Tehát bármilyen javításról legyen is szó, a Terra Hungária szakembereire mindig számíthatunk, mindig készséggel fogadják a javításra szoruló munkagépeket. Sőt, ha a terra-world.com/hu oldalt figyelemmel kísérjük, elsőként értesülhetünk a legújabb akciókról.

Forrás: Hírklikk