Álomjárvány terjed a celebek között

HírKlikk 2017. december 14. 17:08 2017. dec. 14. 17:08

Celebgyerek invázió készül karácsony és újév között az Álomutazó című mesemusicalra. A sztárcsemeték már nagyon várják, de úgy tűnik, egy-két szülő még náluk is jobban.

Két éve A Játékkészítő című mega-musical tartotta lázban a családokat, akkor négy nap alatt több mint 40-ezren voltak kíváncsiak a hazai színpadokon még nem látott méretű és látványvilágú előadásra. A darab megálmodói idén egy még látványosabb előadással készülnek, amire igencsak nagy az érdeklődés, eddig több mint 8 teltháznyi jegy kelt el a volt SYMA csarnokba. "Már alig várjuk!" - posztolta ki FB oldalán Pápai Joci, akinek kisfia Majka nagyobbik fiával együtt akarja élvezni a darabot.

Árpa Attila lánya barátnőit is elhozza, de úgy tűnik, az ő lelkesedése nagyobb, ezt közösségi oldalán is megemlítette: "...amikor az apuka jobban várja, mint a lánya" - írja.

Liptai Claudiának és lányának már A Játékkészítő is nagyon tetszett, "a lányomnak főleg a Petit játszó fiú tetszett" - árult el egy titkot Claudia, "de ezért most megölne, ha hallaná, hogy elárultam" - teszi hozzá, "nagyon reménykedünk benne, hogy most is lesz egy jóképű kisfiú, akiért akár többször is érdemes megnézni ezt a darabot" - mondja nevetve a népszerű színész-műsorvezető.

Ábel Anita lánya szintén A Játékkészítő rajongója volt és nagyon örült, amikor anyukáját felkérték az Álomutazó egyik szerepére. "Akkor még nagyobb volt az öröm, amikor kiderült, hogy Radics Gigi is játszik a darabban" - meséli Ábel Anita.

A legtöbb gyereket Stohl András hozza magával, aki Franciska lányának teljes osztályát - akik már A Játékkészítő rajongói is voltak - meghívta az Álomutazó című mesemusicalra.