Árnyékoljon, sötétítsen reluxával!

HírKlikk 2019. május 28. 13:00 2019. máj. 28. 13:00

Ez aztán a remek találmány! Nincs is olyan hely, ahová ne lenne praktikus felszerelni.

Nem, ez nem túlzás, de gyakorlatilag egyszerű kezelhetősége, variálhatósága miatt rengeteg jó ok van arra, hogy az árnyékoló megoldások közül a reluxát válassza valaki.

 

Ha túl sok a fény, ha betűz a nap

Mindenkivel megesett már, hogy szeretett volna némiképp szabadulni a tűző naptól, de a leengedett redőny vagy a behúzott sötétítő már túl soknak bizonyult. Ebben az esetben is helyt áll a reluxa.

Lamellái elforgatásával remekül szabályozhatjuk a bejutó fény, illetve napsugarak mennyiségét, de még azt is, mennyire lássunk ki, vagy mennyire lássanak be. Az ablak síkjához viszonyított 45 fokban döntött lapokkal ez is remekül megoldható feladat.

Ha pedig szeretné, hogy ezt a terméket profi csapat szerelje be önnek, keresse az Euroline reluxáit. Weboldalukon megtalál minden információt ezzel kapcsolatban, de ha szeretne személyesen egyeztetni, megtekinteni termékeiket, akkor budapesti bemutatótermükben ezt is megteheti. Így biztonsággal ki tudja választani, melyik lenne az a szín, mely az ön otthonához, irodájához, de bármilyen funkcióval rendelkező térhez megfelelő lenne.

Amit a reluxákról tudni kell, tudni érdemes

A cég ezt a terméket alumínium lamellás kivitelben gyártja, és többféle szélességben is kapható. A lamellák színe színpalettából választható ki, így önnek lehetősége van az elképzeléseit is megvalósítani.

Mivel a reluxa feszített kivitelben készül, így bukó ablakokra, ajtókra is felszerelhető, bukó állásban sem fog elmozdulni a nyílászáró síkjától.

Tisztítása igen egyszerű, hiszen a lamellák elforgathatóak, így azok portalanítása nem okoz gondot, egyszerűen kivitelezhető.

Talán a legfontosabb érvek egyike az időtállósága

Az élet drága, és a mai fogyasztó társadalomban nem mindig elég fontos szempont az időtállóság. Nem így van ez a reluxáknál. A mai technológiával készült reluxák elemeibe már beégetik a lakkozást, így nem fakulnak ki úgy, ahogyan elődeik tették. Azon kívül alumínium lammellái gyakorlatilag nem mennek tönkre, ha ápoljuk, és szakszerűen használjuk az eszközt. A leggyengébb pontja a zsinór, de még ezt is lehet cserélni, ami nem drága, nem bonyolult feladat, és akár 8-10 év is kell ahhoz, hogy átlagos használat mellett elhasználódjon.

Méret és színválaszték

Nem mellékes dolog, hogy méretében és színében is igazodni tud bármilyen környezethez. Akár egy mediterrán stílust, akár egy elegáns irodai stílust keresünk, meg fogjuk találni a megfelelőt.

Hallgassunk önmagunkra

Ha tanácsért fordulunk ismerőseinkhez, barátainkhoz, hogy szerintük melyik a megfelelő árnyékoló eszköz, őt mit javasolnak, pont annyian fognak a reluxára szavazni, mint akik ellene. Kérje szakember tanácsát, bizonyosodjon meg a lehetőségekről személyesen, így lehetősége lesz meggyőződéssel dönteni. Az Euroline szakértő csapata várja szeretettel!

Forrás: Hírklikk