Bagi és Nacsa kapta az idei Karinthy-gyűrűt

HírKlikk 2019. június 26. 05:05 2019. jún. 26. 05:05

Bagi Iván és Nacsa Olivér humorista kapta az idei Karinthy-gyűrűt. A Rádiókabaréban és a közmédia szórakoztató műsoraiban kiemelkedő teljesítményt nyújtó alkotókat és előadókat elismerő díjat kedden adták át Budapesten, a Márványteremben.

– Paródiáikban a karakter lényegét ragadják meg, ami óriási kincs – fogalmazott a díjátadón Molnár Piroska színművész. A Bagi-Nacsa páros egyik kedvelt célpontja, Korda György énekes arról beszélt, hogy paródiáikban nemcsak szeretet és barátság van, hanem ő maga is jól jár velük, hiszen figuráját általuk még jobban megismerheti a közönség.

Az 1975-ben alapított Karinthy-gyűrűt Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, valamint Bojárszky András, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap operatív vezérigazgató-helyettese nyújtotta át Bagi Ivánnak és Nacsa Olivérnek.

A két humorista kiemelkedő teljesítményének elismerésekor feltehetőleg nem játszott az szerepet, hogy nyíltan támogatja a Fideszt. Nacsa Olivér például tavaly az akkor még létező, mára Magyar Nemzetre keresztelt kormányközeli Magyar Időknek azt  nyilatkozta hogy a konzervatív oldalnak is jár az, hogy ismert művészek kiálljanak az értékrendje mellett, ő pedig örömmel lesz a zászlóvivője.

Forrás: MTI/Hírklikk