Csonka András az agykontrollban talált megoldást

HírKlikk 2017. május 26. 12:40 2017. máj. 26. 12:40

Peller Mariann "Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Csonka András nyújt betekintést életének eddig rejtett, spirituális oldalába. A LifeTv ezoterikus műsorában András őszintén beszél életéről, családalapítási terveiről és arról, hogyan tudta feldolgozni édesanyja halálát.

Csonka Andrásról kevesen tudják, hogy élete tele van kételyekkel és aggodalommal. Félelmei leküzdése érdekében pedig már többször is rálépett a spiritualitás útjára. Nem szereti a kötelező vallási koreográfiákat, inkább baráti beszélgetéseket folytat Istennel, melyek során többször kéri édesanyja segítségét.

"Amióta a szüleim meghaltak, azóta ők is benne vannak az imáimban. Szeretnék hinni abban, hogy édesanyám egyfajta őrangyalként segít. Azt akarom érezni, hogy mellettem van"- mondja Csonka András, akinek két évre volt szüksége ahhoz, hogy meg tudjon nézni egy videó kazettát édesanyjáról anélkül, hogy az mélységesen megviselje. Az elengedés folyamatában az apró szokásokban találta meg a megnyugvást, így lakásában ahányszor lekapcsolja a lámpát, a mai napig megcsókolja édesanyja fényképét.

Csonka András hatására Peller Mariann is megosztja a nézőkkel megdöbbentő tapasztalatait, "lélekutaztatásával" kapcsolatban:

"Végig szkeptikus voltam és azon gondolkoztam, hogy most kitalálom ezt az egészet, vagy megfelelési kényszerből látom ezt. Ami nagyon valóságossá tette az egészet azok a zsigerből jövő érzelmek."
A műsorvezető úgy érzi, hogy a korábbi létezésekor tapasztalt élmények tanulságait mostani életében is hasznosítani tudja.

Andrásnak az agykontroll hozta meg a megoldást a szorongásaira és segített neki a stressz leküzdésében, de asztrológusnál is járt már korábban, aki a bolygók állása és születési időpontja alapján többek között azt is megjósolta, hogy András soha nem lesz boldog egy klasszikus családmodellben.

Peller Mariann műsorának legújabb része május 26-én, pénteken 17:30-kor látható a LifeTv műsorán, amiben mesél arról, hogyan küldte el maga mellől a halált.