Damu Roland ma egy étteremben mosogat

HírKlikk 2018. január 20. 09:30 2018. jan. 20. 09:30

Damu Roland évekig a Jóban Rosszban című sorozat egyik vezető színésze volt, a TV2 2011. január 12-ével azonban megszüntette a szerződését a bírósági ítélete miatt, mely alapján bántalmazás és erőszak miatt négy és fél év letöltendő börtönbüntetést kapott - írja a Story magazin.

Három év után, 2015 áprilisában szabadult, és tudta, hogy az élete és a karrierje már sosem lesz a régi, de azt nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz. A 43 éves férfi jelenleg konyhai kisegítőként keresi a kenyerét.

"Most is tudnék játszani, de többnyire olyan társulatokban, amelyek - önhibájukon kívül - nem tudnak például próbapénzt fizetni. (...) Ezek az előadások ráadásul többnyire csak 10-15 előadást élnek meg, és nagyon, de tényleg nagyon kevés pénzért játszanak a színészek.

Nekem pedig elegem lett abból, hogy bizonytalan a megélhetésem, hogy gondolkodnom kell minden hónapban, hogyan fizetem be a számláimat. Ezért döntöttem úgy, hogy, bár szinkronizálni most is járok, keresek egy olyan állást, ami biztos."


Egy magyaros étteremben dolgozom konyhai kisegítőként. Kapok egy tisztességes fizetést, amiből ki tudom fizetni az albérletemet, a számláimat. Persze korántsem értem magam utol - mondta a hetilapnak Damu.

Bízik abban, hogy a 2018-as az ő éve lesz: előkészületben van a harmadik könyve
Forrás: Story