Debreczeni Zita újabb részleteket árult el titkos esküvőjéről

2017. június 1. 18:40

A modellből lett fotós nemrég még menyasszonyként tündökölt a havas Dolomitokban, most a kamera másik oldalára állt, és fotósként vett részt egy színvonalas esküvői divatfotózásán.

Neves divatbloggerek álltak modellt Zitának, akik a szezon legfrissebb esküvői trendjei szerint könnyed, lezser menyasszonyi ruhákba, tüllbe és pliszírozott szoknyákba bújtak. Az ifjú feleség is szívesen nosztalgiázott a téma kapcsán, és eddig nem hallott részleteket is elárult az ő nagy napjáról, például azt, hogyan került egy hótaposó a menyasszonyi ruhája alá.

Zitának még nagyon friss élmény a saját esküvője, így kifejezetten örült a felkérésnek, hogy esküvői témában, divatbloggereket fotózzon a régió legnagyobb divatwebshopjának. A saját esküvőjén ugyan a hagyományos vonalat képviselte: hófehér abroncsos ruhában állt az oltár elé, de az idei lezser, "hippis" divat is nagyon tetszik neki.

"Tetszenek a laza, nőiességet sugárzó, ám a szokásokkal szakító, könnyed darabok, amik a 2017-es divatot jellemzik. Nagyon örülök, hogy idén a lágy pasztellszínek hódítanak, ami visszaköszönt a fotózott ruhákon is. A saját esküvőmön sem akartam kontrasztos színeket választani, a hófehér menyasszonyi ruhám és a koszorúslányok halványrózsaszín szettjei nálunk is szépen harmonizáltak a környezettel" - nyilatkozott a fotós.

Zita és a négy divatblogger a könnyed tüllszoknyákkal, lebegő fátylakkal és szappanbuborékokkal nagy feltűnést keltettek a fotózáson. A természetközeli helyszín találó volt, az idei esküvői divat ugyanis teljesen szakít a merevséggel. Egyre inkább háttérbe szorul a fűző, az abroncsos szoknyák, a merev fátylak és a túlzott díszítések, sőt már a beállított kontyok sem divatosak, sokkal inkább a lazán hullámos frizurák hódítanak. A pliszírozott darabok, a légies tüll és a csipke tökéletes választás az idei esküvői szezonban, akár menyasszonyi, akár koszorúslány vagy alkalmi ruháról van szó.

A fotózásban a legnagyobb kihívást Zitának és a bloggereknek is az extrémen szeles időjárás jelentette.

"Modell énemből fakadóan pontosan tudtam, milyen nehéz a bloggereknek hidegben, szélben pózolni a kamera előtt, de a nagy szél okozta kellemetlenség a képeken nem köszön vissza. Sőt kifejezetten jót tett, kiemelte a ruhák könnyedségét, és még szélgépre sem volt szükség" - mondta Zita.Zita elmondta, hogy mivel téli esküvője volt, az időjárás nála is meghatározó volt. A nagy napról megjelent képeken bár magassarkúban láthatjuk őt, kiderült, hogy a nagy hó miatt a szép pár cipő csak a templomban és a fotózáson volt rajta. Ezután motoros szánra pattant és a magassarkút egy hótaposó csizmára cserélte, de ebből a ruha takarása miatt semmit nem lehetett észrevenni.

A fotós minden menyasszonynak azt tanácsolja, hogy ne stresszeljék túl az esküvői készülődést:

"Menjetek el a templomba, nézzetek a párotok szemébe, éljétek meg a pillanatot és mondjátok ki az igent! Igyatok meg három pohár bort, érezzétek jól magatokat, szórakozzatok a családdal és a barátokkal! Ne felejtsétek el, hogy ez a nap csak rólatok szól, és ez az, ami igazán fontos."A lefotózott ruhákból készült esküvői válogatás limitált ideig itt elérhető.

A fotózáson részt vettek: Debreczeni Zita (fotós), Meyer Eszter Virág (Masni blog), Borbély Brigi (Fashion Feeds Me blog), Pásztor Edina (My Sweetest Heaven blog) és Badics Beatrix (Mommy&More blog)