Egy éve hunyt el Aradszky László

HírKlikk 2018. október 11. 08:28 2018. okt. 11. 08:28

Aradszky Lászlóhoz tavaly, október 8-án, este fél tíz körül riasztották a mentőket, akik sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Október 28-án százak kísérték utolsó útjára a legendás énekest, akit családja a mai napig gyászol.

Különösen nehéz a mai nap Aradszky Évának, hiszen ez az első évforduló, ami leginkább felidézi mély fájdalmát. Ráadásul az sem könnyítette meg helyzetét, hogy szeptember második felében lett volna férje 84. születésnapja. Aradszky László a Szenes Iván Emlékkoncertről is nagyon hiányzott minden rajongójának, ahol özvegye és két unokája képviselték. A gyerekek tehetségüket is megmutatták és nagypapájuk sikerdalait is elénekelték.

„Nem vagyok jól, csak telnek a napok egymás után. Egyre nehezebb, de amikor egy ilyen nagyszerű élmény ér, mint az Emlékkoncerten, akkor az lelkileg egy kicsit feltölt. Ebből kell most gazdálkodni egy ideig, hiszen nehéz napok jönnek. Szeptember 20-án lesz Laci születésnapja, majd pedig október 8-a, amikor elment. Az ember próbál talpon maradni, és merítkezni a két gyönyörű és tehetséges unokámból”árulta el korábban az AcNews-nak Éva, aki ma már csak szűkszavúan kívánt nyilatkozni.

Forrás: AcNews