Eltűnt Hosszú Katinka férje, Shane Tusup

HírKlikk 2018. október 5. 09:20 2018. okt. 5. 09:20

Csend van a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és amerikai edző-férje körül, a tréner egyik úszója beszélt arról, hogy nyoma veszett Shane Tusupnak.

Földházi Dávid is szerepel a budapesti Világkupaversenyen, ő olykor elhagyta, majd visszatért Hosszú és Tusup közös klubjába. Júniusban még az amerikait jelölte meg trénereként Földházi, ám a szakember hazatért az Egyesült Államokba, és a Bors információi szerint gyakorlatilag teljesen elérhetetlenné vált.

Nem reagált sem Hosszú, sem pedig a klub telefonhívásaira, üzeneteire. Így az újság szerint azt sem lehetett tudni, hogyan készíti fel az ifi Eb-bronzérmes úszót.

Ám most világossá vált: sehogy. Az amerikai gyakorlatilag eltűnt, korábban hozzá közelálló források arról számoltak be, hogy még a válóperére sem kíván Magyarországra jönni.

„Nem tudom, mi van Shane-nel, én sem tartom már vele a kapcsolatot” - mondta a lapnak Földházi, aki a Hosszút felkészítő trénerrel, Petrov Árpáddal dolgozik. A versenyző a nehéz hónapok után örülhet, hiszen tisztázódott a helyzete, és örül, hogy Petrovval készülhet.

Forrás: Bors