Endrei Judit visszatér

HírKlikk 2019. március 19. 12:04 2019. márc. 19. 12:04

Amikor Endrei Judit 17 évvel ezelőtt távozott a televíziózásból azt hitte, végleg búcsút intett a médiának. Hamarosan azonban újra a képernyőn láthatjuk.

Egy ország imádta Endrei Juditot műsorvezetőként, és hiába vonult már vissza 17 éve, rengetegen emlékeznek rá és hiányolják. Jó hír a rajongóknak, hogy az egykor legendás műsorvezető visszatér, és nem csak egy alkalomra. A Sotry4 csatornájához szerződött, ahol összekötő szövegeivel teszi szórakoztatóbbá és egységesebbé a műsorfolyamot. Naponta több alkalommal is feltűnik majd a képernyőn, pár perces blokkokban.

"Sok kérdést feltettem magamnak, mielőtt elvállaltam a feladatot. Kitegyem magam annak, amivel az újbóli televíziózás jár? Szükségem van nekem erre? Végül saját magammal győztem meg magam, hisz évek óta hirdetem a Korhatártalanul nevű programomat, melynek lényege, hogy ne törd azon a fejed, hogy megöregedtél. Ha a sors kesztyűt dob eléd, vedd fel! Én felvettem"– mondta a Borsnak Judit.

Döntését a csatorna hozzáállása is segítette. "Elfogadtak olyannak, amilyen vagyok. Nem akarnak megváltoztatni és én sem szeretnék olyan lenni, mint negyven évvel ezelőtt voltam" - tette hozzá a műsorvezető, aki szereti a munkáját. "A stúdió világa számomra otthonos, de amíg nem néztem vissza az első felvételeket, volt bennem izgalom, hogy szeretni fogom azt, aki lettem a képernyőn? Elfogadtam, amit látok, így tudom élvezni az új munkámat" - árulta el Endrei Judit. 

Forrás: Bors