Hasznos kiegészítők mobiltelefonokhoz

HírKlikk 2019. február 27. 13:37 2019. feb. 27. 13:37

A mobiltelefon kiegészítők csoportjában olyan kiegészítő termékeket találhatnak, melyek a mobil készülék biztonságos tárolását és hosszú üzemidejét garantálják. Konkrétan megóvják készülékeinket az esetleges sérülésektől, karcolástól, ütődésektől és mindezek mellett divatos megjelenéssel ruházzák fel készülékeinket.

A kiegészítők egy csoportja az egyszerűbb vagy más jellegű használat eléréséhez nyújt segítséget. Vegyük sorba, milyen kiegészítők érhetőek el okostelefonunkhoz.

 

Képernyővédő fóliák

Vásárlás után közvetlenül érdemes az új készülékünket felruházni képernyővédő fóliával. Ha tehetjük, és találunk a telefonunkhoz megfelelő hátlap fóliát, azt is szerezzük be. A fóliák a készülékek árához képest filléres dolgok, de ezzel meg tudjuk védeni a méregdrága kijelzőt és a burkolatot is az esetleges karcolásoktól. Ha a képernyőt vagy a hátlapot valamilyen sérülés éri, akkor csak a fólia fog sérülni, mely olcsón és egyszerűen újra cserélhető a jövőbeni védelem szempontjából. 

Tartók, tokok, kábelek

A mobiltelefon tok vagy tartó sem elhanyagolható közvetlenül a vásárlás után. A tok a védő fólia után a második védelmi rendszere lesz az egyáltalán nem olcsó mobilunknak. A tokok, tartók széles választékából kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbb darabot.

Maradhatunk a hagyományosnak mondható mintás daraboknál, de választhatunk a több funkciós, pénztárcajellegű kártyatartós kivitelekből is, sőt, még az olyan darabok is elérhetőek, melyek áthajtogatva a telefonunknak állványszerű tartót biztosítanak. A tokok között megtalálhatóak az erősebb kivitelek is, melyek az általános védettségen kívül még extra védelmet is biztosítanak a készülékeink számára.   

Töltők és töltőszettek

Ebben a kategóriában találhatunk megsérült, elveszett töltőnk helyett másikat. Szivargyújtóról működő töltési megoldások és mindenféle hasznos átalakító megoldásokhoz is könnyen hozzájuthatunk, így sosem kell aggódnunk, hogy az autóban vagy külföldön problémába ütközik a telefon feltöltése.

Hangszórók

Hordozható mobil hangszórókat szerezhetünk be, melyek az utazások során szórakoztathatnak bennünket. A hangszórók Bluetooth rendszeren keresztül kommunikálnak a mobilkészülékekkel, ezért kábelekkel sem kell bajlódnunk. Nagyon stílusos, ilyen elven működő megfizethető darab az Esperanza hangszóró.

Power bank

Egy hordozható akkumulátort takar, amivel áramot tudunk szállítani. Kisméretűek, hálózatra csatlakoztatva feltölthetjük ezeket, majd bárhol, ahol tartózkodunk, feltölthetjük lemerült eszközeinket róla. Egyes power bank-ekről akár egyszerre több eszköz is tölthető.

Selfie bot

A kis eszköz neve mindent elárul, hogy ez a termék miért hasznos, azt hiszem ezt részleteznünk sem kell.

A DVDolcson.eu webáruházban megtalálható mobiltelefon kiegészítők kiváló minőségű eszközök, melyekkel biztonságban tudhatjuk értékes okostelefonunkat. Kényelmünket a gyors házhoz szállítás biztosítja. Használjuk szolgáltatásukat kényelmesen, egyszerűen, gyorsan és olcsón.

Forrás: Hírklikk