Hol tervezzünk egyedi tokot okos eszközre?

HírKlikk 2019. február 27. 12:32 2019. feb. 27. 12:32

Egy új tabletet kaptál karácsonyra vagy Valentin napra, de ötleted sincs, hogy hogyan védd meg hatékonyan? Esetleg gyakran elejted a telefonodat és valami kellene, ami tompítja az esést? Akkor ez a cikk Neked szól, maradj velünk és olvass tovább!

Ma az okoseszközök korát éljük, ezért nagyon ritkán látni olyan háztartást, ahol ne lenne legalább egy okostelefon, tablet, okosóra. Mivel ezek határozottan nem tartoznak az olcsó kategóriába, ezért mindenképp érdemes beszerezni nekik valamilyen védelmet. 

Legyen szó edzett üvegfóliáról, szilikon vagy merev tokról vagy akár ütésálló tokról, mindnek egy fontos funkciója van: hogy megvédje a kütyünket a külső hatásoktól. Érdekes módon ilyenkor mindenkinek csak a leesésből származó összetörés jut eszébe, pedig ugyanolyan kellemetlen és undok dolog a por és kosz, ami mind ronthatja a készülékünk állapotát, teljesítményét.

Persze az embernek elege van abból, hogy ugyanúgy nézzen ki a telefonja, mint bárki másé, így törekszünk az egyediségre. A leginkább egyedivé úgy tehetjük az eszközünket, hogy egyedi, fényképes tokot tervezünk rá. Elég strapásan hangzik, pedig még a számítógép vagy a telefon elől se kell felkelnünk ahhoz, hogy megrendeljük az új fényképes tokunkat. 

Bőven elegendő, ha felkeressük a Pitbullcase.hu oldalt, ahol mondhatni bármilyen telefon bármely típusára csináltathatunk egyedi tokot. Nincs ez másként a tabletekkel sem, mivel itt is elég széles a választék. 

Hogyan kezdjünk neki?

Mi sem egyszerűbb, mint a tervezés folyamata. Ha telefonról rendelünk, akkor nincs is más dolgunk, mint belépni a Pitbullcase főoldalára, ahol már meg is jelenik, hogy milyen típusú készülékünk van. Ez roppant praktikus dolog, mert megspórol egy csomó gondolkodást, keresgélést és így már neki is eshetünk az érdemi munkának. Arról nem is beszélve, hogy kimarad egy jó pár felesleges kattintás, mivel rögtön helybe hozza a kínálatot. 

Ha rákattintunk a tervezhető tokokra, rögtön csak azok a tokok ugranak fel, amik egyedileg tervezhetőek az adott típusra. Éppen ezért gyorsabban és hatékonyabban láthatunk neki a munkának. Innen már egyenes az út, hiszen csak fel kell töltenünk a kívánt képet a megfelelő formátumban, majd meg kell terveznünk, hogy hogyan is legyen elrendezve, milyen effekteket, stílusokat alkalmazzunk.

Még akár feliratot is elhelyezhetünk rajta, ha kedvünk úgy hozza. 

Ha a webshop termékek gombra nyomunk rá, akkor azokat a darabokat mutatja be, amik elérhetőek tervezés nélkül, vagyis akár azonnal postázhatóak. Ebben az esetben csak meg kell rendelni a kiválasztott darabot, kiválasztani a fizetés és a szállítás módját, és már indulhat is a csomagunk.

Kell ennél több és egyszerűbb?

Forrás: Hírklikk