Már online is ki lehet próbálni a Mckenzie gyógytornát

HírKlikk 2020. április 13. 09:03 2020. ápr. 13. 09:03

Sajnálatos módon, nem csak a kedvünkre lehet rossz hatással ez a most minket körülvevő stresszes hangulat, de akár egészségünkre is rányomhatja a bélyegét. Egy betegség általában mindig a legrosszabbkor jön, és nem jelentkezik be előre, hogy megfelelő-e nekünk az időpont. Nincs ez másképp a mozgásszervi fájdalmak esetben sem, hiszen sokszor elég lehet mindössze egy rossz mozdulat, vagy egy nehezebb tárgy emelése, és már is tapasztalhatjuk a kellemetlen és hasogató érzést a derekunkban, a hátukban, a nyakunkban, a vállunkban, vagy akár a csípőnkben. Amennyiben huzamosabb ideig sem múlnak a panaszok, esetleg újra, és újra visszatérnek, érdemes elgondolkodni azon, hogy szakemberhez forduljunk a problémánkkal. Egy jó gyógytornász csodákra lehet képes!

A gerincet és végtagízületeket érintő problémákkal milyen módszert lehet célszerű kipróbálni? Abba az esetben, ha önt is ilyen jellegű panaszok gyötrik, akkor a Mckenzie terápiával sokat javíthat majd az állapotán. Mit érdemes tudni erről a különleges módszerről? Első körben azt, hogy ez egy fizioterápiás kezelés, amelyet kimondottan az ilyen jellegű panaszokra találtak ki. Különböző manuális fogásokkal próbálják majd nem csak enyhíteni a tüneteket, de kezelni magát a kiváltó okot is. A tökéletes eredmény érdekében, azonban nagyon fontos, hogy a páciensek mindig együttműködjenek a terapeutával, partnerként tekintsenek egymásra. A rengeteg pozitív tapasztalatnak hála, egy rendkívül elterjedt és elismert terápiaként beszélnek erről a gyógytornáról, hiszen segítségével akár végleg meg lehet szabadulni a fájdalomtól. Ha eddig még soha nem próbálkozott a Mckenzie módszerrel, akkor most online is megismerkedhet vele.

A linkelt oldal gyógytornákkal foglakozik, ahol több szakember is a páciensek rendelkezésére áll a különböző mozgásszervi panaszok kezelésében. Alkalmazkodtak a mostani vírusveszélyes helyzethez, és a meglévő, valamint a leendő pácienseiknek is online gyógytornát biztosítanak – videóhíváson keresztül. Miután felvették a kapcsolatot az oldal munkatársaival, és kifizették előre a szolgáltatás díját, első alkalommal egy állapotfelmérés fog történni egy laptopon vagy épp okostelefonon keresztül. Miután alaposan kikérdezték az állapotáról, panaszairól, el tudják majd készíteni a személyre szabott kezelési tervet. Ezek után pedig már a gyakorlatok kivitelezésének helyes technikáját fogja bemutatni és segíteni online a gyógytornász.

Adjon egy esélyt a Mckenzie módszernek, és szabaduljon meg akár végleg a fájdalomtól. A linkelt oldalon most kedvezményesen tudja majd igénybe venni az online gyógytornát. Ehhez mindössze egy laptopra, tabletre, okostelefonra, vagy asztali gépre lesz majd szüksége, valamint egy videóhívást támogató alkalmazásra, és már el is indulhat a gyógyulást ígérő úton!