Megtámadta az ápolónőket Boros Lajos

HírKlikk 2018. november 13. 08:18 2018. nov. 13. 08:18

Először adott televíziós interjút súlyos szívműtétje után Boros Lajos. A népszerű műsorvezető egyre jobb színben van, de elárulta, hogy ezért bizony meg kellett küzdenie.

- Jól vagyok. Nem tudnám tíz körül futni a százat, de abszolút jó a közérzetem. Időnként azért figyelmeztetnek az új szívbillentyűim, hogy vegyek vissza a tempóból – mondta a Mokkában Boros, aki sokat változott az elmúlt időszakban.

- Sokka könnyebben sírok azóta. Rám talált egy pszichológus a kórházban, és végtelenül boldog volt, mert nyitott voltam a kezelésekre. Nem könnyen megfogalmazható és nem körüljárható, hogy eltűnt öt hét az életemből, mert nem hiányzik. Ugyanakkor nyomoztam az eltűnt idő után, és kiderült, volt egy olyan korszakom a műtét után, mikor időnként megtámadtam ápolónőket, agresszív voltam és kitéptem magamból a drótokat – magyarázta Lajos, akit az ágyhoz kellett kötözni.

Boros mellett öt héten keresztül mindennap ott volt egy családtagja, amíg fel nem ébredt a kómából.

- Napi őrségben álltak ott, és beszéltek hozzám, hogy hátha hallok majd valamit. Az öt hétből egy dolog maradt meg, mégpedig amikor a feleségem állt velem szemben, körben a családommal, és azt mondta: „Lackó, hát itt van mindenki.” Döbbenetes volt, hogy kiderült, kik az igazi barátaim. Senkit nem kértem számon, hogy nem jött be hozzám a kórházba, de akik viszont jöttek, azoknak nagyon hálás voltam – vallotta be a műsorvezető. akire azonban további műtét vár.

- Húsz éve tudom, hogy megnagyobbodott a prosztatám, amit műteni kell. A szívműtétem után fél évig hígítják a véremet, hogy ne keletkezzen a szervezetben góc. Ha letelik ez az időszak, és kiürül a szervezetemből a vérhígító, akkor belevághatunk a következő operációba.

Forrás: Színes Ász