Milyen akciókkal bérelhetünk limuzint?

HírKlikk 2019. május 21. 13:45 2019. máj. 21. 13:45

A limuzinbérlés akárhonnan is nézzük, egy életérzés. Ha valakinek lehetősége nyílik kipróbálni egyszer, biztosan megismétli azt az életében. Hogy miért? Mert egy ilyen csodálatos luxusautóval kapcsolatos élményeket nem lehet elfeledni és az életben számos alkalom adódik, ami szinte hívogat, hogy tegyük meg.

Nézzük, hogy mik is ezek az alkalmak:

  • leány- illetve legénybúcsúkra előszeretettel bérelnek limuzint,
  • esküvőre, valamint a hozzá tartozó kreatív fotózáshoz,
  • szülinap, névnap esetén, valamint házassági évfordulóra és szalagavatóra is népszerű ötlet,
  • családtagért vagy üzleti partnerért érkezni vele a reptérre,
  • sőt, egy városnézéshez is tökéletesen passzol.

 

Ezekre az alkalmakra bérelhetünk különböző méretű limuzinokat, melyek mérete mindig attól függ, hogy hányan szeretnénk vele utazni. A „kisebbik” limo 8+1 fős, míg a másik, a Chrysler 300 C 9+1 fős. Ez egy csodaszép arany színű limuzin, ami remekül mutat éjszaka és nappal egyaránt, de még a kreatív fotókon is remekül kijön a szépsége.

Mindezeken túl számos akciót is igénybe vehetünk, hiszen majdnem minden felsorolt alkalomhoz akad a PLS Partylimuzinnál valamilyen extra szolgáltatás. Állandó ajándék egy üveg behűtött pezsgő, ami minden rendeléshez jár. Ezt a sofőr bármikor kinyitja és kitölti a kérésünkre.

Amennyiben leánybúcsúról van szó, akkor egy extra üveg ajándék pezsgővel alapozhatjuk meg a már amúgy is emelkedett hangulatot. Így a sofőr két üveg pezsgőt bonthat a bulizni induló társaságnak. Mindenképp érdemes kipróbálni, főleg, ha ilyen kis külön ajándékok is járnak a bérlés mellé.

Ha csak úgy buliba mennénk a limoval, vagy a végcél egy szórakozóhely, akkor Budapesten a LIGET klubban és a Morrison’s 2-ben ingyenes belépő és egy welcome shot várja a limuzinnal érkezőket.

Amennyiben esküvőre keresünk limuzint, a PLS Partylimuzinnak köszönhetően 4 órát meghaladó bérlési idő esetén 1 órát ajándékba kapunk, amivel nyerünk egy kis plusz időt, és még anyagilag is jól járunk. Így kényelmesebben belefér a kreatív fotózás is, nem kell sietni a képekkel. Sőt, ha esküvőre rendeljük, akkor 2 órát meghaladó bérlés esetén egy ajándék virágcsokor autódíszt is kaphatunk, amit mi választhatunk ki, és meglehetősen emeli az esküvői autó fényét. Ki meri azt állítani, hogy nem a legjobb választás a limuzinbérlés, ha esküvőről van szó?

Esetleg ajándékba is szánhatjuk a limuzinozást, ilyenkor megtehetjük ezt ajándékutalvány formájában is. Nemcsak elegánsabb így átadni, de egy bérlési utalvány mellé két üveg ajándék minőségi pezsgővel, esküvő esetén ajándék virágcsokorral, gyerekeknek szánva pedig ajándék lufidekorációval is kedveskednek.

Amennyiben hétfő-kedd-szerda-csütörtökön rendelünk limuzint, akkor az alapárakból minimum 10 százalék kedvezményt adnak, sőt, a bérlési idővel egyenesen arányos a kedvezmény mértéke is.

Forrás: Hírklikk