Most mi múlik pontosan? – Év végéig terápiás szünetet tart a Quimby

HírKlikk 2020. július 4. 17:07 2020. júl. 4. 17:07

„Mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől” – idézi a Népszava a Quimby együttes bejelentését, amelyben lemondják az idei évre tervezett fellépéseket. A Budapest Parkban tervezett idei koncertjüket jövő év április 24-én tartanák meg.

A Quimby ezzel kapcsolatos közleményét a zenekar kérésének megfelelően csak szó szerint és teljes terjedelmében szabad közölni, így az alábbiakban a Quimby kissé hosszú, nem minden részletében követhető, ám szó szerinti közleménye következik.

Kedves Barátaink! Mindig fontosnak tartottuk, hogy őszinték legyünk veletek, ezért szeretnénk megosztani, hogy mi zajlik a zenekar háza táján és mindez milyen következményekkel jár az elkövetkező hónapokra nézve. Mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől.

A zenekar tagjai és menedzsmentje teljes szívvel támogatják ebben a döntésében, és erre kérnek titeket és a sajtó képviselőit is. Természetesen mindannyian azon vagyunk, hogy mielőbb teljes hangerővel térhessünk vissza hozzátok, addig pedig a háttérben rengeteget beszélgetünk, alkotunk és tervezünk. Ígérjük, hogy legkésőbb jövő év elején részletesen beszámolunk nektek és az újságíróknak arról, hogy mi a helyzet a Family Tugedör háza táján. 

„A 2019-es év végén már teljesen kimerültem, de a legnagyobb gond az volt, hogy nem kértem segítséget a bajban, és egyedül akartam megoldani a problémáimat. Jelenleg terápián vagyok, és a felépülésemre koncentrálok. Nagyon sajnálom, hogy ezt a koncertszezont ki kell hagynom és nem találkozhatunk személyesen, de bízom benne, hogy mielőbb újra együtt lehetünk és jókedvűen táncolhatunk az esőben. Addig is vigyázzatok magatokra, hamarosan jelentkezem és ne féljetek segítséget kérni, ha szükségetek van rá! Megértésetekben és támogatásotokban bízva, Tibi" 

A fentiek sajnos egyúttal azt is jelentik, hogy bár nagyon vártuk, hogy ismét élőben zenélhessünk nektek, le kell mondanunk az idei fellépéseket, a Budapest Parkos koncertünk pedig egy új időpontra, 2021. április 24-re kerül. A koncerttel és a jegyvisszaváltással kapcsolatban alább minden fontos információt megosztunk veletek, mint ahogy azt is megtaláljátok, hogy pontosan hogyan igyekszünk kompenzálni mindazokat, akik már előre megvették a jegyüket. - Természetesen a már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra is. A jegyekkel kapcsolatos egyéb kérdésekkel a Budapest Parkot keressétek, akik a jegyvásárlókat e-mailben is értesítik a rendelkezésre álló lehetőségekről. A jegyek átfoglalásának / visszaváltásának részletes menetét a Facebook-eseményben is megtaláljátok az alábbi linken: https://www.facebook.com/events/494476704581736/ - Szeretnénk kicsit jobb kedvre deríteni és kárpótolni azokat a várakozásért és az esetleges kellemetlenségekért, akik már korábban megvették a jegyüket a koncertre, nekik személyre szóló, 1500 Ft-os utalványt adunk, melyet Quimby-s termékekre válthatnak a Popshop.hu oldalán. A kuponnal ráfizetés nélkül beszerezhetitek a nyárra új re-poharainkat, vagy akár a Tükröm, tükröm lemezt is. Az érintettekkel a mai napon e-mailben is felvettük a kapcsolatot, azokat pedig, akik személyesen vásárolták meg a jegyeiket, arra kérjük, hogy mihamarabb írjanak nekünk a quimby@quimby.hu címen! Természetesen mi is szomorúak vagyunk, hogy így alakult ez a nyár és nagyon fogtok hiányozni nekünk, de legyünk pozitívak, hiszen legkésőbb 2021 év elején ismét találkozunk és részletesen tájékoztatunk benneteket a terveinkről. Addig is tisztelettel kérünk titeket és a sajtó képviselőit, hogy legyetek felénk megértéssel és türelemmel, amit ezúton is hálásan köszönünk. Baráti üdvözlettel: a QUIMBY zenekar”