Pataky Attila: a szivárvány testű emberi lények remegve mennek át a negyedik dimenzióba

2018. július 1. 08:13

Pataky Attila még hatvanhét évesen is aktívan járja az országot legendás rockzenekarával, amivel úgy érzi, nem csak szórakoztat, hanem egy különleges küldetést is teljesít a közönség számára.

Attilánál nemcsak a hit, hanem a tudás és az átélt tapasztalat is alapját képezi életfilozófiájának, melynek története egészen fiatal koráig nyúlik vissza.

„Gyakorlatilag tizenkét éves koromban kezdődött, amikor becsapott mellém egy gömbvillám. Igazán onnantól kezdtem el észlelni a párhuzamos világot. Egész egyszerűen csak hoztak-vittek. Én nem hittem ebben, hanem megéltem” – taglalta a Sorry magazinnak az EDDA frontembere, aki idővel elkezdett érdeklődni, majd kutatni a látható és láthatatlan világ iránt. Az énekes számos könyvet átfésült annak érdekében, hogy megtalálja kérdéseire a választ.

„Hiszek abban, hogy örökéletű fénylények vagyunk. Teljesen mindegy, mit gondolsz, a lelked, a tudatod, de valamelyik örökké mozgásban lesz.

A világon mintegy száz-százhatvanezer szivárvány testű emberi lény van, akik ha elérkezik az idő, szimplán lefekszenek az ágyra, elkezdenek remegni, szivárvány színűk lesz és átmennek a negyedik dimenzióba.

Ezek a szivárványtestűek ott is tudnak létezni, meg itt is. De ezekről nem is lehet hallani, pedig a világ minden táján megtalálhatóak” – fejtegette a lapnak az énekes, aki két buli között akár az autóbuszban, akár otthon lemegy alfába, hogy magába szívjon egy kis pluszenergiát.

Forrás: sorry! magazin