Pataky Attila fia nem érezte magát biztonságban a megidézett szellemektől

HírKlikk 2019. június 1. 13:03 2019. jún. 1. 13:03

Pataky Attila családjától sem áll távol a spiritualitás, így talán nem meglepő, hogy fia, Gergő korábban szellemidézésre adta a fejét. Egészen addig kommunikált a túlvilággal, amíg át nem lépett egy határt, ahol már ő sem érezte magát biztonságban.

Az EDDA frontemberének fia olyan mélyre ásta magát a szellemidézésben annak idején, hogy az apjának közbe kellett lépnie, nehogy valami baja essen.

- Én korábban vetettem bele magam a spiritualitásba, mint apám – kezdte mesélni a Mokkában Pataky Gergő. - Ez az életem része, amit ritkán tárok a nagyközönség elé. Gyerekkoromban például rengeteget idéztünk szellemet – magyarázta az énekes fia, mire Attila azonnal rávágta: ettől gyakran kitört rajta a frász.

- Ma már nem foglalkozom ezzel, az életem egy másik korszakát élem. Mostanában inkább a zenéléssel foglalkozom, az sokkal jobban érdekel. Ez 18-25 éves koromban kötött le inkább. A vége felé annyira belemélyedtünk a dologba, hogy már ijesztő volt számunkra is. Aztán történt valami, ami miatt eltávolodtam az egésztől. Beleszaladtunk egy-két olyan dologba, ami már veszélyes volt – zárta rövidre titokzatosan a témát Gergő.

A szellemidézős szeánszokat egy idő után már az EDDA frontembere sem tudta szó nélkül nézni.

- Tudtam róla, hogy mit művel a fiam, sokáig ódzkodva figyeltem, hogy merre tart ez az egész. Közben persze folyamatosan beszéltünk róla. De mikor már az asztal magától mozgott, akkor mondtam, hogy lassítunk. A mágia világa nagyon komoly dolog, olyan mint a medve: nem játék – ütötte el viccel a témát Attila, aki a lapnak hozzátette: a fia egyik barátjának a végén már látomásai is voltak a szellemidézés miatt.

Forrás: Színes Ász