Pénztárcák mindenkinek

HírKlikk 2019. október 20. 15:59 2019. okt. 20. 15:59

Számodra is “kényes” ügy pénztárcát kiválasztani? Ne aggódj, teljesen igazad van, hiszen a tárca a személyes holmijaink egyik legfontosabb darabja. Minden bizonnyal te is kifogástalan minőségű, eredeti és stílusos designnal ellátott, esztétikus kiegészítőt szeretnél, főleg, hogy általában több évre szól vétele.

Szerencsére mind a nők, mind a férfiak válogatnak az igényes választék köréből.

Könnyed nőiesség

Ki gondolná, hogy a női eleganciához és megjelenéshez egy szép és divatos pénztárca is hozzátartozik. A hölgyek életében is egy rendkívül személyes kiegészítőnek minősül, amelyet nem szoktak gyakran váltogatni. Ezért egy jó női pénztárca minősége és anyaga éppen olyan fontos, mint a stílusa.

Továbbá, elsődleges szempont az is, hogy jól és könnyen pakolhassuk el okmányainkat, bankkártyáinkat és természetesen, a pénzt is, akár papírról, akár fém pénzről legyen szó. Szóval, a keszekusza divatos belső elrendezés nem mindig nyerő. Egy pénztárca belseje álljon több rekeszből és oldalból, így biztosan nem tapasztalhatunk csóváló fejeket a pénztári sorban, mert nem tudjuk gyorsan és könnyedén eltenni a visszajárót.

A klasszikus fekete, piros darabok mellett számos színkombináció közül választhatsz. Vásárolhatsz már divatos; betűmintás, feliratos, egyszerű megjelenésű, illetve luxus tapintású pénztárcákat is. Hallottál már az Anna Grace angol márkáról? Ha nem, akkor mindenképpen meg kell tekintened egyik termékét!

Határozott férfiasság

A férfiak személyiségéhez jól illő, elegáns, stílusos pénztárcák is kaphatóak. A férfiak igényei kissé különböznek a nőkétől, hiszen ők szeretnek mindent “zsebre vágni”. Szóval, egy jó férfi tárca minden bizonnyal kényelmesen elfér a táskában vagy egy hátsó zsebben is. Strapabíró, több rekesszel rendelkezik a könnyed és gyors elpakolás érdekében. Így az okmányok, a bankkártya vagy a pénz biztos helyen van.

A férfi tárcákat igyekeznek extrákkal kibővíteni a piacon, például a legtöbbjük amolyan kettő az egyben tárgyként van titulálva. Az elegáns irattartók és bankkártyatartók mellett van már RFID blokkoló pénztárca is. Az ajándékszettek között pedig kiemelhető a bőr öv, bőr pénztárcával együtt, ajándékdobozban.

Nos, nem meglepő, hogy ez esetben leginkább a fekete, szürke vagy a barna színek hódítanak. A férfi pénztárcák külső megjelenésében a bőr hatás a leggyakoribb. A férfias márkák közül kiemelhető a Carrera Jeans, A Renato Balestra, a Grosseto vagy a Solier.

Amennyiben ajándékot vásárolnál, úgy egy igényes pénztárca kiváló ötlet bármely nem részére. Azonban vásárláskor mindig figyeld az aktuális akciókat, a gyors házhozszállítást, valamint a garanciális feltételeket.

Ha szívesen ajándékoznál valami különlegeset, akkor az Indamode minőségi pénztárca kínálatával biztosan nem fogsz majd mellé!