Perverzek zaklatják a tangában kertészkedő Medveczky Ilonát

HírKlikk 2018. június 4. 10:01 2018. jún. 4. 10:01

Medveczky Ilona táncművésznő az érdeklődés középpontjában van, és bizony rajongói nem egy alkalommal túllépik a határt: ízléstelen üzenetekkel és fotókkal ostromolják, szexuális tartalmú ajánlatokat tesznek neki.

– Rengeteg ajánlatot kapok, de megmondom őszintén, a legtöbb levelet már meg sem nyitom. Néhány éve a barátaim regisztráltak egy társkereső oldalra, amit régen szerettem. Ha este nem tudtam aludni, szórakozás gyanánt nézegettem, de már meguntam – mesélte a Blikknek Medveczky Ilona, aki bár a társkeresőn nem, a közösségi oldalán annál inkább aktív.

A perverz érdeklődők is itt találják meg, az is előfordul, hogy a férfiasságukról küldött fotóval próbálják felhívni magukra a figyelmet.

– A közösségi oldalamon ismeretlenül is mernek írni nekem, és nagyon sok közülük a külföldi férfi. Van, aki udvarias és kedves levelet küld, de előfordul olyan, aki konkrét ajánlatot tesz, vagy a férfiasságáról küld fotót. Nem is idézek ezekből az üzenetekből, mert nem méltó arról beszélni egy nőnek, amiket sokszor írásban kapok – mondta értetlenül a táncművésznő.

– A telefonszámom szerencsére titkosított, így hívogatni nem tudnak, sőt a házamhoz sem merészkednek, talán a két nagy kuvaszom miatt. Többméteres sövény van a kerítésemnél, ezért leskelődni nem tudnak, ami szerencse, mert gyakran tangában, bikiniben kertészkedem.

Ilona most úgy érzi, nem szívesen ismerkedne férfiakkal, saját praktikája van, hogy szerelje le a hódolókat.

Forrás: Blikk