Pszichológus helyett jósnő támogatja Vajna Tímeát, aki többször is beszélgetett elhunyt férjével

HírKlikk 2019. február 5. 13:27 2019. feb. 5. 13:27

A mai napig spirituális kapcsolatban áll elhunyt férjével Vajna Tímea. A 75 évesen meghalt producert csütörtökön helyezték végső nyugalomra a Fiumei Úti temetőben. A fiatalon megözvegyült asszony töretlenül hisz a köztük lévő láthatatlan kötelékben, ami 49 napig tartja a földön az elhunyt producer lelkét – írja a Borsonline.hu.

A család egyik közeli barátja a január 20-án bekövetkezett váratlan tragédia után elmondta lapunknak, hogy az özvegy próbál minden negatív energiát kizárni az életéből, és inkább Vajna bú­csúztatójának szervezésére koncentrál, ami múlt csütörtökön, a Fiumei úti sírkertben volt. A zártkörű gyászszertartáson Timi megtörten, magába roskadva, könnyek között búcsúzott a férjétől. Már ott is látszott, hogy csak árnyéka egykori önmagának. Szakemberek szerint a temetés után a gyászfeldolgozás egy újabb szakaszába lép. A neheze csak ekkor következik. De vajon ki segít a fiatal nőnek?

– Timi a férje elvesztésekor még fel sem fogta, hogy Andy már nincs többé. Szerintem csak a temetésen tudatosult benne, hogy örökre elment. Eddig tartotta magát, és erős volt, de most kezd összeomlani. Nem eszik, nem iszik, és állandó rosszullétek gyötrik. Több mint öt kilót fogyott, le van gyengülve, és fogalmam sincs, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek… – mondja aggódva a filmügyi kormánybiztos egyik ismerőse, aki szerint az özvegy családja egy percre sem hagyja magára Timit, írja a Bors.

– Állandó felügyelet alatt áll, mindig van vele valaki. Vagy a szülei, vagy a testvére, vagy a barátai látogatják meg, Rá­adásul még hátra van az amerikai búcsúztató is, most épp az­zal van elfoglalva. Ha minden igaz, akkor azt február kö­zepén fogják megtartani, utána azonban úgy tudom, hogy egy időre hazaköltözik, mert még rengeteg elintéznivalója van Magyarországon. Ráadásul még Andyvel is dolga van… – idézi a lap a neve elhallgatását kérő barát szavait, aki szerint a feleséget manapság egyre jobban foglalkoztatja a spiritualitás, a láthatlan világ.

A barát azt is elmondta, az özvegyet mindig is érdekelte az az ezotéria.

Egyes spirituális elméletek szerint ugyanis a halál után az ember lelke 49 napon át még itt van közvetlenül a Föld-szféra közelében, és sok eseményt figyelemmel követ, például a saját temetését. Egyes vélemények szerint a halál után kitágulnak az elhunyt érzékszervei, és így belelát az emberek lelkébe, gondolataiba, ezzel egy utolsó lehetőséget kapva arra, hogy tisztázza és lezárja a kapcsolatait a szeretteivel.

– Erről pedig Timi is így vélekedik. Elmondása szerint Andy halála után újra egymásra találtak, többször is beszélgettek, érezte a jelenlétét, és igyekszik abban a bizonyos negyvenkilenc napban mindent tisztázni, amit már nem volt lehetőségük megbeszélni. Jósnővel kel és fekszik, folyamatosan kártyát vet magának, és egyre jobban beleássa magát az ezotériába. Úgy hiszi, hogy a következő életükben még találkoznak a férjével, lesz dolguk egymással – derül ki a cikkből.

Forrás: Bors