Rékasi Károly: Nyomorék lettem

2019. február 23. 11:41

Rékasi Károly a 2015-ös motorbalesete óta nincs jól, anyagi gondokkal küzd. A színész azt mondja, anyukájától kellett kölcsönkérnie, és az öngyilkosságra is gondolt.

Kritikus anyagi helyzetbe került Rékasi Károly színész azóta, hogy 2015 nyarán súlyos motorbalesetet szenvedett, és évekig tartott, amíg újból munkába állhatott. 

Rékasi a Blikknek arról beszélt, hogy anyagi tartalékait felélte, és annak ellenére, hogy egy éve már munkába tudott állni, tavaly édesanyjától kellett kölcsönkérnie, amit nem is tudott még visszafizetni.

Azt mondja, már az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta, még azt is eltervezte, hogyan tenné meg, de aztán éppen azért állt el ettől, mert édesanyja nem tudta volna feldolgozni.

Rékasi úgy gondolja, hogy anyagi nehézségeiben közrejátszik, hogy a balesete ügyében még mindig nem született bírósági ítélet, így kártérítést nem kaphatott. A motorozó színészt autóval elgázoló férfi ellen két éve emelt vádat az ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt. 

A biztosítók azonban Rékasi ügyvédje, Kozma Péter szerint meg szokták várni a jogerős ítéletet és csak azután fizetnek kártérítést.

"Nyomorék lettem, ez tény, így bizonyos szerepeknél nem számolhatnak velem. A fiammal, Zsigmonddal nem mehetek többé futni, bringatúrákra, otthon sem kertészkedhetek Gerdával"

- mondta a Blikknek a színész.

Forrás: Blikk