Szomorú hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról

HírKlikk 2018. október 2. 10:28 2018. okt. 2. 10:28

A Nemzet Színésze nemrégiben tért haza a kórházból, ahol folyamatos kontroll alatt tartották az állapotát.

Törőcsik Mari, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő állapota stabil, de fáradékony, korábbi betegségei miatt nehezen mozog, valamint a beszéd is nehezére esik. Így hiába vágyik a visszatérésre, a közeljövőben erre kevés az esély.

"Rengeteget voltam kórházban, de most már végre itthon vagyok, és így mindig minden jobb. Néha gyorsan kifulladok, és van, hogy a beszéd is nehezen megy, de nagyon igyekszem. Pihenek, amennyit csak tudok, hogy erőre kapjak" – mesélte a Blikknek Törőcsik Mari.

A színésznő elárulta, még mindig abba kapaszkodik, az élteti, hogy visszatérhet imádott színházába. Annak ellenére, hogy ő maga sem tudja, mikor lehet erre esélye.

"Tervezem, hogy ellátogatok a színházba is, de még nem tudom, mikor. Hiányzik a színpad, sokszor eszembe jut, de amíg a séta és a beszéd ennyire kifullaszt, nem merek elindulni" – mesélte a művésznő, aki az elmúlt években több alkalommal is kórházba kényszerült: korábban tüdőproblémái miatt kellett hosszabban az egészségügyi intézményben maradni, majd több baleset miatt az elmúlt, közel egy esztendőben a szombathelyi Markusovszky kórházban ápolták.

Forrás: Blikk