Szuper anyák napi meglepetés, pillanatok alatt elkészíthető

HírKlikk 2019. április 23. 14:01 2019. ápr. 23. 14:01

Mai világunkban fényképek tömkelege lapul meg a zsebünkben. Ezekből szoftver telepítése nélkül pár perc alatt fotómontázst vagy fotó kollázst is összerakhatunk. Erre a megoldásra tökéletesen használhatóak az online keret programok.

Alap információk

Ezek az interneten nyugvó programok abszolút felhasználóbarátok, egy bárki által egyszerűen kezelhető, nem bonyolult dologról van szó. Tíz perc pötyögés után még a legképzetlenebbek is megtanulhatják a használatához szükséges funkciókat. Ezek az alapfunkciók a következők:

  • Montázs elrendezése, kiválasztása
  • Keret vastagság beállítása
  • Keret szín beállítása
  • Keret lekerekítése
  • Képek kivágásának módosítása
  • Képek effektezése
  • Montázs feliratozása

 

Mielőtt belevágnál az elméleti szerkesztgetésbe, azelőtt válaszd ki azokat a fényképeket, melyeket használni szeretnél. Tehát a nagy kedvenceidet. A választáskor figyeljünk a képminőségre. Sokat számít a képek és a montázs jövőbeni felhasználása során is, hogy az milyen felbontási, élességi és egyéb tulajdonságokkal rendelkeznek.

Online készítés

Anyák napi meglepetésnek szánt montázsoknál célszerű legalább három képet kiválasztani: egyiken az anyuka a gyerekkel, testvérek esetén róluk egy képet, valamint egyet, mely a teljes családot ábrázolja. Ettől az anyának szánt ajándék személyre szólóvá és az alkalomhoz illővé válik.

A montázsok, kollázsok világa szinte végtelen számú lehetőséget biztosít számunkra. Kisebb darabok pár képpel, nagyobb méreteken sokkal több képet is elhelyezhetünk. Az online elkészített egyesített galériánkat ki is nyomtathatjuk, akár laminálással vízhatlanná, időtállóbbá tehetjük.

Fizikai valóság

A legjobb, amit tehetsz, hogy a számodra legkedvesebb darabot, ami természetesen megegyezik édesanyád kedvenc darabjával is, elküldöd egy vászonkép készítő vállalatnak, hogy az fizikai alakot öltsön. A vászonképeken is megjeleníthető több fénykép, vászonkép montázsok és kollázsok is elérhetőek. Sőt, ha az online szerkesztés során valamit nem vettél észre, kihagytál vagy hibáztál, ők észreveszik és kijavítják neked, vagy még fel is tudják turbózni. Végül május első vasárnapjára egy olyan ajándékkal állhatsz a kezedben, mely láttán édesanyád idén is sírva fog fakadni a meghatódottságtól.

Rossz montázs vagy kollázs nincsen. Ezen fényképegyesítő megoldások pont azért tökéletesek, mert határtalan szerkesztési lehetőséget adnak a kezünkbe. Csak a képzeletünk szabhat határt.

A VászonképSzalon csapata nagy rutinnal és segítőkészen áll a rendelkezésedre, hogy fotóidból az igényeidnek megfelelő vászonképet készítsenek. Lepd meg édesanyádat vagy valaki mást a családból egy nevezetes napon. Ez lehet az az ajándék, amivel bátran előrukkolhatsz alkalmakkor, új megoldás révén ilyen nem lesz már minden családban és minden falon.

Forrás: Hírklikk