Találkozni akar Kóbor Jánossal a lengyel imitátora

HírKlikk 2019. április 7. 12:09 2019. ápr. 7. 12:09

Antek Smykiewicz a lengyel Sztárban sztár legutóbbi műsorában Kóbor Jánosnak öltözött, és elénekelte a Gyöngyhajú lányt. Most azt nyilatkozta, hogy minden vágya, hogy találkozzon az Omega frontemberével.

A magyar nyelvű produkciójáért a 31 éves lengyel énekes, Antek Smykiewicz nagy tapsot kapott, és bár a siker a zsűri pontszámában annyira nem mutatkozott meg, a nézők imádták, Smykiewicz alakítását eddig 50 ezren látták Facebookon.

Az énekes úgy tudja, hogy Kóbor Jánosnak is tetszett a produkciója, és minden vágya, hogy találkozzon az Omega frontemberével – írja a Ripost nyomán a hvg.hu.A lapnak nyilatkozó Smykiewicz szerint nincs olyan ember Lengyelországban, aki ne ismerné az Omegát és Kóbor Jánost. A Gyöngyhajú lányt egyébként nem ő választotta a lengyel Sztárban sztár következő produkciójaként, a dalt ráosztották. Öt napja volt, hogy megtanulja a dalszöveget.

A Blikk szerint Kóbor megerősítette, hogy valóban tetszett neki az előadás, és ő is örülne egy személyes találkozásnak. "A közeljövőben többször is fellépünk majd Lengyelországban, így elképzelhetőnek tartom, hogy találkozzunk, és személyesen is gratuláljak. Az előadása az Omegának is nagy elismerés volt" – mondta Kóbor János.

Forrás: hvg.hu