Tökéletes szülinapi dekoráció felnőtteknek

HírKlikk 2019. június 25. 13:30 2019. jún. 25. 13:30

Szülinapi bulija nem csupán a gyermekeknek lehet. A felnőtteknek is kijár néha a szórakozás, nem igaz? Míg a kisgyerekeknél a minél több szín, állat és mesefigura dominál, addig a felnőtteknél néhány szín vagy egy konkrét téma köré szerveződik általában minden.

Mik az elengedhetetlen kiegészítők egy felejthetetlen szülinapi partihoz?

Mikor a felnőtteknek szervezett születésnapi buli kerül szóba, akkor a kreativitásra mindenképp szükség van! A felnőtteket néhány héliumos lufi nem feltétlenül fogja tökéletesen boldoggá tenni. Mikkel tehető felejthetetlenné egy születésnapi parti?

Egy speciálisan erre a napra készített póló

Egy stílusos póló különleges meglepetés lehet az ünnepeltnek. Mitől lesz különleges? Mert egyszerre kap vele bókot a szülinapos, és hirdeti az egész világnak, hogy viselője bizony még mindig “a toppon van”.

Egy pohárka, amely még jobb hangulatot teremt

Mivel nem egy gyermekzsúrról beszélünk, nyilván mindenki szeretne majd koccintani az ünnepeltre. Ezt a pillanatot is különlegessé lehet ám tenni! Egy egyedi pohárkával, azzal a bizonyos számmal, ami díszíti, nem lőhetünk mellé. Ne essenek kétségbe a töményet nem kedvelők: ugyanezzel a dizájnnal léteznek ám borospoharak is!

Egy különleges kiegészítő

Mivel lehetne különlegesebbé tenni a születésnapját ülőt az ünneplés idejére? Az ünnepelt stílusától és nemétől függően, egy azzal a bizonyos számmal ellátott szalagnak, kalapnak, nyakláncnak vagy nyakkendőnek hatalmas sikere lesz.

A dekorációnak is fontos szerepe van!

Egy felejthetetlen bulinak persze nagyon fontos része a dekoráció is. Lehetnek akármilyen ötletesek a kiegészítők és ajándékok, ha a környezet nem megfelelő a bulizáshoz. Hogy mikkel dobható fel egy buli dekorációja, arról is készítettünk egy rövid listát. Ha ezek közül néhányat felhasználsz a helyszínen, biztosan mindenki átszellemül majd.

1. Lufik

Legyen akárhányadik születésnapról is szó, a lufik elengedhetetlen dekorációs elemek. Ahogy idősödünk, nyilván egyre egyszerűbb darabokat választunk, legyen szó meglepetés vagy rendes buliról. Néhány héliumos lufi mindenki arcára mosolyt csal majd.

2. Szalagok és feliratok

Néhány számmal díszített szalag és egy hatalmas szülinapi felirat a tökéletes siker másik kulcsfontosságú eleme. Bárhova is szervezzétek a partit, ezek minden helyet könnyedén átváltoztatnak ünnepi zónává.

3. Gyertyák!

A szülinapi gyertyáknak és kívánságoknak legalább akkora hagyományuk van, mint a hullócsillagoktól való kívánásnak és az ujjévi fogadalmaknak. Egy szülinap nem lesz igazi gyertyák nélkül!

Az utolsó simítások

Az ajándékok beszerezve? A dekoráció kész? Akkor már csak egy dolog van hátra: a vendég lista! Legyen mindenki meghívva, aki fontos! A buli még nagyobb siker lesz, ha az ünnepelt nem tud róla, és maga a buli is meglepetésként éri majd!

Forrás: Hírklikk