Üzleti és magán rendezvények gyönyörű környezetben

HírKlikk 2019. március 25. 10:22 2019. márc. 25. 10:22

A helyszínválasztás meghatározza a rendezvény sikerét. A rendezvény jellege nagymértékben befolyásolja, hogy milyen légkörrel, színekkel és technikai paraméterekkel rendelkező rendezvényhelyszínt választunk. Vegyük sorba a rendezvény szempontjából fontos és meghatározó paramétereket.

Területigény

Ennek a kérdésnek a megválaszolásához a vendégek száma mellett meg kell határoznunk az ültetés elrendezését is, melyet a rendezvény típusa dönt el. Ez lehet széksoros, iskolapados vagy bankett asztalos is.

Üzleti jellegű rendezvények

Egyes programokat kültéren is ideális szervezni. Ezek minden esetben vidám hangulatról gondoskodnak, ideális választás egy csapatépítő tréninghez.

Exkluzív ügyfél vacsorához egyediséget tükröző és nem mindennapi adottságokkal rendelkező hely dukál. Ezzel a maradandó pozitív élményt fogják a vendégek magukkal vinni a cégünkről. Ehhez ideális választás a Rudas Bistro Penrose terme.

A Rudas gyógyfürdő Budapest szívében található, így a meghívottaknak nem kell az odajutással sem bajlódniuk. Színvonalas megjelenésű, high-tech felszerelésű rendezvénytermük kuriózumnak mondható Budapest belvárosának közelében.

Az impozáns helyen az íz utazásról séfük és csapata gondoskodik. Az ő munkájuk révén kerülnek a hagyományos magyar és a nemzetközi konyhavilág reformjából születő étel kompozíciók a tányérokra.

A tökéletes egész napos program

Ha lazább a társaság vagy csak pár barátunkkal, esetleg a családdal rendeznénk meg egy szülinapot, tökéletes választás egy egész napos wellness élmény. A Rudas Bistro kínálatában elérhető a Gastro-Wellness étkezéssel és wellnessel egybekötött élmény csomag.

A csomag tartalma egy egész napos hétköznapi wellness belépő, illetve egy 3 fogásos a’la carte étkezés egy kellemes pohár borral. Ha kellemes környezetben töltenénk el egy napot barátainkkal vagy rokonainkkal, akkor tökéletes választás lesz a számunkra.

Egyéb rendezvények szervezése

Kisebb létszámú esküvők vagy egyéb elegáns rendezvények esetén például a legnagyobb hangsúlyt a dekoráció kapja. Ez gondos előválasztás alapján illeszkedik a rendezvény arculatához. Egy ilyen magas színvonalú, nem hétköznapi eseményhez legjobban a Juventus panorámás terem dukál. Az esemény nagyságát remekül szimbolizálja a teremből a szemünk elé táruló világörökség részét képező budai panoráma.

Ilyen rendezvények esetén oldalfal dekorációt is szoktak alkalmazni egyes helyeken, de itt a lenyűgöző panorámának köszönhetően ez mellőzhető. A séf és csapata egy ilyen nagyszabású rendezvény során tudja megmutatni, mit is tud igazán. Ők a hétköznapokban is egy gálavacsora stílusának megfelelően tálalják az ételeiket. Az ételek ízvilága annyira egyedi és tökéletes, hogy még a legnagyobb ételkritikusok sem találnak hibát benne.

Az ilyen nagyszabású rendezvények egy ilyen csapatot nem feladatok és kihívások elé állít, hanem kiélhetik isteni adottságaikat a rendezvényszervezés és vendéglátás területén.

Bátran fordulhat a Rudas Bistro csapatához olyan rendezvényszervezési igényekkel is, amit már más rendezvényközpontok visszautasítottak. Rutinos, erre szakosodott csapatuk már alig várja, hogy olyan rendezvény lekérést kapjanak, amely végre újra kihívás elé állítja ezt a nagyszerű brigádot. Tegye próbára őket, csalódást biztosan nem fognak okozni. Sőt, hosszú ideig mindenki örömmel és jó élményekkel emlékezik vissza arra a rendezvényre, amin az Ön meghívásából vett részt.

Forrás: Hírklikk