Vajna Tímea: Lehet, hogy Andy küld nekem egy férfit

HírKlikk 2019. augusztus 7. 15:25 2019. aug. 7. 15:25

A filmügyi kormánybiztos váratlan halála óta teljesen kilátástalan az élete Vajna Timinek, akit nemcsak érzelmileg, ha­nem anyagilag is nagyon meg­viselt a producer el­vesz­tése.

Bors megkérdezett egy jósnőt, aki egyébként maga is jósolt anno az özvegynek. Ő azt állítja: egyáltalán nem olyan kilátástalan az élete, mint ahogy gondolja. Gazsi Gizella jósnő, azt állítja: az özvegy Amerikában fog új életet kezdeni, és családot alapítani:

"A néhai kormánybiztos jó barátjával fog összejönni Tímea, akit anno a férje mutatott be neki. A férfi egy feltörekvő színész, aki majd a tenyerén fogja hordozni."

Vajna Timi kétkedve fogadta a jósnő szavait, de ezzel együtt hisz abban, hogy vannak, akik látják a jövőt. Volt egy barátja például, aki őt is tanította annak idején.

"Ebben a pillanatban el sem tudom képzelni, hogy bárki felé nyissak, idő kell Színészhez pedig biztosan nem mennék feleségül. Furcsa, hogy azt mondja a jósnő, hogy Andy baráti köréből ismerem meg a jövendőbelimet, neki nem sok fiatal színész vagy producer ismerőse volt, szinte csak hetven felettiek. De ettől függetlenül lehet, hogy Andy filmes köréből ismerem meg, vagy valamelyik barátján keresztül lesz ott egy rendezvényen az, akiről a jósnő beszél 

- magyarázta Tímea majd így folytatta:

Mindezzel együtt kíváncsivá tett Gizi, jó lenne tudni, hogy mit hoz a jövő. Egyébként, én is érzem, hogy nagy változás jön az életembe. Lehet, hogy Andy küldi nekem azt a férfit.