Vastag Csaba: Vége a hakninak!

HírKlikk 2015. szeptember 17. 09:30 2015. szept. 17. 09:30

Az énekes januártól nem vállal olyan fellépést, amelyen egy szál magában, félplayback produkcióval lép színpadra.

Ez ugyan szakmailag érthető döntés, de anyagilag komoly veszteséget jelent majd. Az X-Faktor első szériájának győztese azonban hosszú távon gondolkodik, hiszen tudja, a haknizással ugyan gyorsan nagyon sok pénzt lehet keresni, de szakmailag nem tud olyan ütemben fejlődni, rá­adásul a közönségének is szeretne többet adni egy félórás CD-s fellépésnél. Még akkor is, ha ezzel milliókat is veszíthet jövőre. Igaz, egy élő zenés fellépés (1,5-2 óra) nagyjából 1 millió forint, de a pluszban hozzáadott technika és a kiszolgáló stáb szinte az egészet elviszi. Ezért a pénzért a közönség egy európai színvonalú, látványos show-t kap majd - írja a Blikk.

- Egy ideje zenekaros koncerteket is adok, nemcsak a haknikkal, de ezzel is bejártam már az egész országot. Szerencsére azt tapasztaltam, hogy egyre nagyobb a kereslet erre - mesélte Csaba a lapnak.

Hozzátette: Emellett a színházi feladatok, mint a Grease és a Játékkészítő, valamint a zenekari próbák sok időt vesznek el, így valamiből vissza kellett venni.