Zenés-táncos remake-je lehet a Liza, a rókatündérnek

HírKlikk 2020. július 2. 21:20 2020. júl. 2. 21:20

Indiai remake készülhet a Liza, a rókatündérből. Az egyik legnépszerűbb indiai színésznő játszhatja majd a főszerepet – ha egyáltalán megkapják a jogokat.

A film.hu értesülései szerint, indiai filmkészítők figyeltek fel a Liza, a rókatündér című magyar filmre. A főszerepet Neha Sharma fogja játszani, aki Indiában óriási népszerűségnek örvend: több mint tízmillióan követik az Instagramon.

Az indiai FHM által 2014-ben az egyik legszexibb nőnek választott Sharma így nyilatkozott:

"Imádtam a magyar filmet, de amellett, hogy minél több inspirációt próbálok nyerni belőle, az a célom, hogy a sajátommá formáljam a karaktert. Rendkívül lelkes vagyok, és kíváncsian várom, mit szólnak majd a rajongóim, amikor meglátnak ebben a szerepben. A filmben egyaránt van humor, szerelem, szexuális vágy és horror, és ez nagyon érdekes jövőbeli látványossággá teszi"

A film.hu úgy véli, hogy a remake az eredeti produkciónál hosszabb és színesebb lesz, és nem lenne meglepő, ha táncjelenetek is lennének benne.

Délután a portál frissítéssel jelentkezett, amelyben úgy vélték, nem szabad mérget venni a remake megszületésére, mert Major István producer azt a tájékoztatást adta a portálnak, hogy csak tárgyalások folynak, a Liza, a rókatündér jogait még nem adták el az indiai gyártócégnek.