Igazságot Habony Árpádnak!

Ceglédi Zoltán 2015. december 11. 08:13 2015. dec. 11. 08:13

Fontos idejekorán cáfolni a megalapozatlan találgatásokat és a makulátlan erkölcsű fideszeseket érő támadásokat.

Körbeszaladt az interneten egy felvétel, ahol Ibizán, egy, prostituáltakkal és drogokkal állítólag bőven ellátott szórakozóhelyen szórakozik Habony Árpád magánember, orrát szívogatva.

Először az a rosszindulatú, minden alapot nélkülöző ötlet jutott eszembe, hogy ha lenne humorérzéke valamelyik ellenzéki pártnak, akkor most kérdezné meg Rogán Antalt, hogy mikor jön már a gyerekekre, újságírókra és politikusokra tervezett, kötelező drogtesztelés, és érvényes lesz-e majd esetleg Habony Árpádra is? Hiszen Habony valószínűleg mégiscsak fontosabb szereplője a magyar kormányzati munkának, mint mondjuk a Tompai Élet című (egyebekben igen színvonalas) helyi havilapunk főszerkesztője - az eredeti tervek alapján mégiscsak utóbbit szűrné Rogán Antal és Kocsis Máté.

Aztán viszont arra jutottam, hogy hiszek Havasi Bertalannak! Semmi közünk semmihez. Mert például nem csak azért szívogathatja valaki az orrát, mert előtte kokaint szippantott fel vele, hanem azért is, mert allergiás, teszem azt, az akácfának erre a szállongó, fehér pamacsszerű izéjére. Mit tudja azt a bevándorlás- és melegházasság-párti 444, hogy milyen a növényzet Ibizán! Szögezzük le: ha akár az összes újgazdag, ízléstelen, kétes moralitású bunkó abban a procc ibizai buliban a kokain miatt sziporog, akkor sem állíthatjuk, hogy a tőlük teljesen különböző Habony Árpád is drogozott. Sőt, mivel nem tudjuk, miből él, ezért azt is vissza kell utasítanom, hogy a Fidesztől átöntött közpénz-milliárdok egy leágazása talált volna utat hozzá. Ettől függetlenül pedig azt is vallom: a keményen drogozó kisembereknek is jár a szórakozás néha! Ki a nyolcadik kerületi Aurórában, ki Ibizán teszi, hát a gusztusa miatt csak nem ítélhetünk már el valakit.

Különben meg azt sem bizonyította senki, hogy Habony Árpád Orbán Viktor tanácsadója lenne. Önmagában az, hogy a Fidesz honlapján azt írták róla, hogy "Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó", még nem jelenti azt, hogy Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó.

Ha már itt tartunk, azt is szeretném leszögezni, hogy Deutsch Tamás sem drogozott soha, ez is egészen biztos. Hát látnánk rajta, nem? Meg ugye mondta is, hogy nem drogozik, nekem ez elég, hiszek neki. Tisztelem továbbá Szijjártó Péter és Varga Mihály szüleit is, akik a keményen dolgozó kisminiszterek csekélyke fizetését némi zsebpénzzel megtoldva, családi összefogás keretében vásároltak luxusingatlanokat gyermekeiknek. Majd egyszer csak felnőnek a csemeték, alig 40-50 éves, alulfizetett miniszterecskékről beszélünk. Későn érő típusok, de előbb-utóbb kijönnek a kevéske pénzükből, és a saját lábukra állnak.

Másnak ez megy sokkal korábban is, Orbán Viktor lánya és veje már rég abszolválta. Minden huszonéves eltanulhatja a receptet, ugyanis (és ebben is teljesen biztos vagyok) az ifjú házasok anyagi gyarapodása semmilyen összefüggésben nem áll azzal, hogy a miniszterelnök hozzátartozóiról van szó. Hogyisne, hiszen külön háztartást vezetnek, benne van a törvényben, ez már csak elég bizonyíték! Megismétlem: a Tiborcz úrhoz köthető cég egészen biztosan nem azért nyert százmilliós közbeszerzéseket, mert a kormányfő az apósa. Ügyesnek kell lenni. A vasárnapi boltbezárás kapcsán tartandó népszavazás ügyében is az történt, hogy pont arra járt véletlenül a tordasi boltos hölgy, hiszem, mélyen hiszem, hogy épp jött mondjuk a susztertől, megtalpaltatta télire a bokacsizmát, ment is volna tovább a Röltexbe szilikonos edényfogóért, hát mondja magában, hopp, pont itt ez a hivatal, csak beadok én már egy népszavazási kezdeményezést! Véletlen, spontán, szerencsével; aki mást állít, pláne a Fidesz kezét látja az ügyben, az hazudik.

Jó érzés az, hogy így működnek a reformok. Én ezzel kelek, ezzel fekszem. Átjár az öröm. Egyetlen gyerek sem éhezik, a Magyar Nemzeti Bank pedig a fölösleges pénzből, mert már ilyen is van ebben a tejjel-mézzel folyó Kánaánban, szóval a fölösleges pénzből eszközöl nagyon is indokolt ingatlanvásárlásokat. Hiszem, hogy elengedhetetlenül szükség van arra, hogy Matolcsyék kastélyokat vegyenek - jobb helyet el se tudnék képzelni ennek a pénznek.

Magyarországot ma egy makulátlan erkölcsű, szakmailag és emberileg is a legmagasabb sztenderdeknek megfelelő élcsapat irányítja. Teljesen természetes, hogy a valódi civilek, a kormánytól és Fidesztől teljesen független Civil Összefogás Fórum spontán Békemenettel támogatják ezt a munkát. Pártunk és Kormányunk lámpásként mutatja az utat a sötét, európai éjszakában, hű szövetségesünk, nemzetünk nagy tanítója, Putyin elnök oldalán. Hiszem, hogy nem lopnak, hiszem, hogy minden egyes intézkedésükkel a minél teljesebb demokráciát, a magyar emberek jólétét és szabadságát szolgálják.

Aki meg nem hiszi... az járjon utána!