Alvás közben is méregteleníthetünk

Foglár Noémi 2019. július 3. 22:35 2019. júl. 3. 22:35

A szervezetünk nyirokrendszerében keringő méreganyagok fokozott lerakódása különböző betegségek kialakulásához vezethet. Eláruljuk, hogyan lehet tőlük a legkönnyebben megszabadulni.

A helytelen táplálkozási szokások, a rossz minőségű ételek és italok, a dohány és az alkohol, a gyógyszerek, a szennyezett levegő és a vegyszerek hatására a toxikus anyagok felhalmozódnak szervezetünkben, veszélyeztetve ezzel egészségünket.

A távol-keleti gyógyászat szerint a belső betegségek gyógyítása kívülről is lehetséges. A talpainkon elhelyezkedő reflexzónákon keresztül minden szervünk gyógyítható. Gyógynövényboltokban, gyógyszertárakban és különböző internetes oldalakon vásárolhatók olyan féldrágakövet, bambuszecetet és pünkösdirózsa-gyökeret tartalmazó tapaszok, amelyek segítenek az intenzív méregtelenítésben, és ezzel helyreállítják a szervezetünk egyensúlyát. Segítik a keringést, frissítik a gondolkozást és javítják az immunrendszert.

A tapaszok felragasztása előtt mossuk meg meleg vízzel lábfejeinket, majd enyhén masszírozzuk meg őket, hogy jobb legyen a vérkeringésünk. Kizárólag teljesen tiszta, szennyeződéstől, krémtől, szappantól és tusfürdőtől mentes talpakon lehet használni őket.

Öt egymást követő éjszakán mindkét talpunkra kell ragasztani egy-egy tapaszt, amelyekben a méreganyagok összegyűlnek, s reggelente nedvesek lesznek a bennük felszívódott anyagoktól. Ezeken az éjjeleken célszerű zoknit húzni, egyrészt így melegen tartjuk a talpainkat, másrészt felszívja a tapaszokból kicsorgó verejtékes salakanyagokat.

Ha öt nap után, az utolsó nap reggelére a tapasz még mindig teljesen átitatódott, ajánlatos folytatni a használatát, ugyanis a méreganyagok még nem ürültek ki teljesen a szervezetünkből.

Forrás: Hírklikk