Mit tegyünk, ha felfáztunk?

HírKlikk 2019. január 22. 14:21 2019. jan. 22. 14:21

Vannak akik fogékonyabbak a felfázásra, és vannak akik kevésbé hajlamosak rá. A húgyúti fertőzést legtöbbször az E-Coli nevű baktérium okozza. Sok esetben szerencsére egy ártalmatlan dologról van szó, de rosszabb esetben vesemedence gyulladás is kialakulhat, mely ha nem veszik időben észre, és nem kezelik, akkor könnyen károsíthatja a vesét.

Fertőzés esetén a húgycsövön keresztül jutnak el a húgyhólyagba a baktériumok. A vastagbélben természetesen jelenlévő E-Coli baktériumok, melyek a gát, végbél, és húgycső nyílás közelsége miatt könnyen bejuthatnak a húgycsőbe. Más baktériumok és korokozók is jelen lehetnek, de az E Coli okozza a legtöbb esetben a problémát. Nőknél gyakoribb jelenség, már csak a fentebb említett anatómiai részletek miatt is.

Mik lehetnek a húgyúti fertőzés tünetei?

A leggyakoribb tünet a gyakori vizelési inger, a fájdalmas, égő érzés vizeléskor, erősebb szagú vizelet. Gyakori, hogy ilyen esetekben a vizelet zavarossá válik, súlyosabb esetekben véres is lehet. Gyermekkorban, főleg ha a kisded még nem beszél, akkor nehezebb felismerni egy esetleges húgyúti fertőzést. Hőemelkedéskor, olyan lázas állapotnál, ahol nincsenek egyéb tünetek érdemes a vizelet vizsgálatát kérni a gyermekorvostól, főleg ha a vizelet színe és illata megváltozott.

Hogyan lehet kezelni a húgyúti fertőzést természetes módon?

A válasz egyszerű, D-mannózzal. Ez az anyag nem öli meg a baktériumokat, sem a “jó”, sem a káros baktériumokat, ellenben segít eltávolítani az E Colit a húgyutakból. Az antibiotikumos kezelések során gyakran tapasztalhatjuk, hogy az antibiotikum hatására tönkremegy a bélflóra. A D-mannóz, mely a Now d-Mannose por készítmény fő összetevője, úgy tudja eltávolítani az úgynevezett rossz baktériumokat, hogy hozzájuk tapad és segíti a kiürülésüket.

Mik a D-mannóz előnyei?

Nincsen hatással a “jó” baktériumokra. A természetben is előfordul. Nincsen befolyással a vér vércukorszintjére és hypoallergén. Nem csak magára a már kialakult betegség gyógyítására szedhető, hanem megelőzésképpen is és utókezelésként is. Szedése bármikor abbahagyható. Nem tartalmaz élesztőt. Kisgyermekek, várandósok és szoptatós kismamák is bátran alkalmazhatják.

Hogyan javasolják a használatát?

Naponta egy vagy két alkalommal, egy kis evőkanálnyit kell bevenni folyadékkal. A legjobb, ha sima vízbe tesszük.

Könnyedén megrendelhetjük a terméket a Napibio.hu weboldaláról, ahol még számos természetes összetevőjű termékkel találkozhatunk, vagy ismereteink bővítése céljából olvasgathatjuk a blogot, ahol olyan kérdésekre is választ kaphatunk, mint például, hogy mire is lehet jó a Celsus ördögnyelv kapszula.

A megrendelt terméket személyesen is át lehet venni Budapesten 2 helyen, vagy lehet Pick Pack pontra kérni, ahol át tudjuk venni a megvásárolt terméket

Forrás: Hírklikk