Oldd fel a múlt traumáit!

Foglár Noémi 2019. július 26. 09:44 2019. júl. 26. 09:44

Jelenünket a múltunkban átélt traumáink és örömeink befolyásolják. Ha az előbbieket fel tudjuk oldani, utóbbiakat pedig erősíteni, olyan jövőt építhetünk magunknak, amilyenre valójában vágyunk. Ebben segíthet a kineziológia.

Már akkor is sokat segíthet egy kineziológiai oldás, ha folyamatosan feszültek vagyunk, sűrűn érezzük fáradtnak magunkat, tartósan rossz a hangulatunk és alvászavaraink vannak, de ezeknél még súlyosabb problémákra is képes megoldást nyújtani.

Mindenképpen forduljunk kineziológushoz, ha súlyos önbizalomhiánnyal küzdünk, ha úgy érezzük, hogy céljainkat nem tudjuk megvalósítani, ha félelmek gyötrik életünket, ha kényszeres gondolatokkal küzdünk vagy, ha az indulatainkat nem tudjuk megfelelően kezelni.

Akkor sem árt kineziológiai kezelésen részt vennünk, ha csupán szeretnénk jobban megismerni önmagunkat, illetve megtalálni a helyünket a világban.

Mi is a kineziológia?

Egy olyan holisztikus módszer, amely speciális korrekciós technikákkal képes feloldani a jelen- és múltbeli feszültséginket. A kezelések során a kineziológus segít a szervezetünkben megborult egyensúlyt visszaállítani. Jótékonyan hat az energiaáramlásunkra, ezáltal beindul testünk öngyógyító folyamata. Ennek köszönhetően helyre állhat lelki harmóniánk.

Hogyan zajlik a kezelés?

A stressz és a negatív gondolatok változást idéznek elő a testünkben, többek között az izmainkban is. A kezelés folyamán a kineziológus izomteszteléssel ezeket a negatív eseményeket keresi vissza a múltban, majd a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmeket oldja fel különböző gyakorlatokkal.

A tesztelés a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a kineziológus előtt állva vagy ülve, kinyújtva tartjuk karjainkat, és ő enyhe nyomást gyakorol rájuk. Közben kérdéseket tesz fel, amelyekre a válaszokat az izomtónusaink változásaiból érzékeli.

A válaszok alapján tudja, milyen gyakorlatokat - például szemmozgásokat vagy akupresszúrás pontok érintését - kell elvégeznünk ahhoz, hogy problémánk feloldódjon.

Forrás: Hírklikk