Rezegj, hogy ne légy beteg!

Foglár Noémi 2019. július 29. 09:26 2019. júl. 29. 09:26

Az emberi szervezet nem csupán egy molekulákból felépülő biokémiai struktúra, azaz fizikai test, hanem rezgő hullámformák bonyolult szövevénye. Erre az alaptételre épül a biorezonancia terápia, amely nem csupán gyógyít, hanem a szervezetünk komplex működési mechanizmusait befolyásolja a kezelések során.

Minden egyes sejtünknek saját rezgésszáma van, amelyet a biorezonanciás készülékek képesek mérni és beazonosítani. Ez alapján kimutatható egy adott szervünk betegsége, valamint a szervezetünkben jelenlévő mérgező, káros anyagok.

A bioinformatika szerint ugyanis az egészséges sejtekre jellemző egy normál frekvenciatartományú rezgés. A betegség pedig nem más, mint a sejtek ezen rezgésének kóros elváltozása. A készülékek nem csak mérni, hanem szükség esetén módosítani is tudják a rezgéseket, ezáltal szervezetünk a kóros, diszharmonikus frekvenciák helyett visszatér az egészséges ritmusába. Ennek eredményeképpen testünk ismét képes lesz normális önszabályozásra és öngyógyításra.

Előzzük meg a betegséget!

Az időben felismert betegségeket sokkal könnyebb gyógyítani, mint a már kialakult, erős fájdalommal járókat. A biorezonanciás vizsgálat közvetlen képet ad a még csak a molekulák és a sejtek szintjén lejátszódó, tehát a még ki nem alakult elváltozásokról is.

Azt állapítja meg, hogy a mérés pillanatában jelenlévő hibák milyen várható eredményt hoznak. Ezzel olyan terápiás lehetőséget biztosít, amellyel még idejében megakadályozhatjuk a betegségek kialakulását. A biorezonancia tehát a prevenció eszköze is, így egészségünk garanciája lehet.

Csupán egy órát igényel a vizsgálat…

A biorezonancia segítségével fájdalom és hosszadalmas vizsgálatok nélkül tudhatunk meg mindent a testünkben zajló folyamatokról. A csuklónkra, bokánkra és a homlokunkra csatolt érzékelői segítségével egyetlen óra alatt annyi információt gyűjt magába a biorezonanciás készülék, amennyit csak igen részletes vérvizsgálatból, allergiás tesztekből, röntgen és ultrahang vizsgálatokból tudnának az orvosok kiszűrni.

A készülékek használata szakképzett, biorezonancia terápiában jártas orvost vagy természetgyógyászt igényel. A terápiához nincsen szükség gyógyszerekre, az eljárás kizárólag a beteg rezgésmintáival dolgozik. Ennek köszönhetően a biorezonanciás készülékek használata nem jár mellékhatásokkal és nem kívánt következményekkel.

Többek között a következő szimptómák felmérésére és harmonizálására alkalmas:

Allergia, vitaminhiány, stressz, hormonszint zavarok, alvászavar, krónikus fájdalmak, gyomor-, bél- és májbetegségek, légúti betegségek, szív- és keringési betegségek, méregtelenítés.

Forrás: Hírklikk