Állatos pornóval zaklattak egy iskolás lányt

HírKlikk 2021. december 4. 11:15 2021. dec. 4. 11:15

A rendőrség már nyomoz az ügyben, hamarosan vádemelés is lehet. 

Nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétsége miatt indított nyomozást a rendőrség egy iskolai zaklatási ügy kapcsán – közölte a Blikkel a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. A lap még szeptemberben számolt be elsőként az ügyről.

A rendőrségi vizsgálat azután indult, hogy egy kunszentmiklósi iskola egyik évfolyamának létrehozott Facebook-csoport tagjai egy állatos pornófelvételt küldözgettek egymásnak, azt állítva, a videón az egyik 14 éves tanuló látható. 

A rendőrség kissé tanácstalanul állt az ügyhöz – írja a lap –, és az iskola igazgatójához fordult, aki szerint a diákok csak heccnek szánták, hogy a felvétel szereplője a lány lenne, és azt valószínűsítette, hogy a gyerekek majd bocsánatot kérnek. Ez azonban még nem történt meg. Ráadásul az eset után több ismeretlen felnőtt is megtalálta a zaklatott gyereket, aki ettől – édesanyja szerint – még inkább kiborult. 

A lányt képviselő ügyvéd, dr. Kertész Gusztáv szerint az eljárás hamarosan vádemelési szakba léphet azután, hogy november közepén kihallgattak egy fiatalkorút gyanúsítottként.

(A kiemelt kép csak illusztráció.)

Forrás: Blikk