Vége lehet a dalnak, a Romantic énekese most tényleg börtönbe kerülhet

HírKlikk 2020. szeptember 20. 08:35 2020. szept. 20. 08:35

Az elmúlt években a televízió show műsoraiban a Győzikeként megismert Gáspár Győző számos alkalommal szerepelt a bulvárlapok hasábjain. Többnyire a drága autócsodái és fényűző életvitele okán, de volt, hogy azért, mert a hatóságokkal és a törvénnyel gyűlt meg a baja. Gáspár Győzőt jelenleg két bűncselekménnyel vádolja az ügyészség, ha bűnösnek találják, akár börtön is lehet a büntetés.

A Blikk beszámolója szerint, az egyik ügy lényege, hogy a Gáspárék által korábban létrehozott családi vállalkozás az ügyészség szerint nem adózott megfelelően, valamint olyan költségeket számoltak el a cég számára, amelyek valójában Győző személyes kiadásai volt.

A másik eljárásban a vád szerint Győző és testvére, Zsolt luxusgépjárműveket szereztek meg külföldi cégeknek, ám azokat ténylegesen a családtagok használták, áfát pedig nem fizettek utánuk. A két ügyben csaknem 100 millió forint a kár. 

– Az egyik ügyben pénzbüntetést, a másikban börtönbüntetést kért rám az ügyész – mondta Gáspár Győző a Blikknek. – A két ügyet egyesítette a bíróság, és majd ők döntenek arról, mi lesz az ítélet. Holott én nem követtem el semmit, és még azt a pénzt is befizettem, amit el sem csaltam soha. Három éve játszanak velem, mint egy utolsó kutyával. Három éve, amikor a kommandósok lerohantak minket, kihallgattak, feldúlták az életünket, azóta nincs nyugtunk.

Forrás: Blikk