Gyurcsány ukrán videója - fél nap, félmillió néző

Gréczy Zsolt 2018. január 16. 11:54 2018. jan. 16. 11:54

Hasít a Facebook-on Gyurcsány Ferenc kisfilmje, amelyet az ukrán határon forgatott. A DK elnöke annak járt utána, hogyan csalnak áttelepülő ukrán állampolgárok, hogy magyarországi nyugdíjat kapjanak. Cserébe nincs más dolguk, mint a Fideszre szavazni áprilisban.

Gyurcsány beszámolója szerint vannak olyan viskók a határ magyar oldalán, ahova már több, mint kétszáz ukrán áttelepülőt jelentettek be. Ezek az emberek hamis igazolásokkal az ukrán nyugdíjnál jóval magasabb magyar nyugdíjra jelentkeznek be, pedig sosem éltek és sosem dolgoztak Magyarországon.

Előfordul, hogy akár 300 ezer forintot is fizet az Orbán-kormány a magyarok adójából ezeknek a csalóknak. A csalók dolga nem más, mint hogy áprilisban a Fideszre kell szavazniuk, miután megkapták az állampolgárságot.

Gyurcsány Ferenc ezzel választási csalást leplezett le. A DK most aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját. Emellett országgyűlési határozatot nyújtanak be, hogy az Orbán-kormány mondja fel erről szóló szerződést Ukrajnával.

További döbbenetes részletek itt láthatók: