„Féljenek” – Kubatov az ellenzéket fenyegeti

HírKlikk 2021. január 23. 11:20 2021. jan. 23. 11:20

„Gyurcsány megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, ő diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék” – jelentette ki a Fidesz pártigazgatója a Pesti TV-ben.

A Pesti TV-nek adott interjút Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. A beszélgetés fő témája a 2022-es választás volt.

A kormánypárt alelnöke már az első mondatával leszögezte: Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét 2022 júniusában. Hozzátette: nem félnek a választási bukástól, hiszen volt már részük ilyenben 2002-ben, de sokat tanultak abból, és mára mindent megtesznek, hogy az akkor elkövetett hibákat elkerüljék – például minden szavazókörben van saját szavazatszámlálójuk – idézi a mandiner.

A Trump bukása és a 2022-es magyar választás közötti lehetséges párhuzamról szólva elmondta, 2019 novemberében a választás már-már szinte meg volt nyerve a republikánusok számára, de a koronavírus okozta gazdasági válság mindent megváltoztatott.

Ugyanakkor szerinte Magyarországon nem vesztették el tömegével emberek az állásukat, és a polgári kormány tíz év alatt megduplázta a béreket.

„Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeinkkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala” – jelentette ki Kubatov, arra reagálva, hogy a napokban arról cikkezik az ellenzéki sajtó: a párt feladta Budapestet.

Forrás: Mandíner