2018-ban a Fideszre szavazok - amennyiben az alábbi kérdéseimre elfogadható válaszokat kapok

HírKlikk 2017. március 20. 09:05 2017. márc. 20. 09:05

Amennyiben ezekre a kérdéseimre megfelelő választ adnak, elfogadhatót, akkor ígérem, a Fideszre szavazok!
Szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy tegyük fel kérdéseinket Fideszes vezetőknek, polgármestereknek, hiszen választópolgárok vagyunk és a válaszok alapján tudunk dönteni!

1, Mire használták fel a magánnyugdíj pénztárak 3000 milliárdos vagyonát? Részletes elszámolást kérek, mint egykori magánnyugdíj pénztár tag!

2, Milyen sport, nép vagy egyéb gazdasági haszna volt a Felcsúti stadion felépítésének? Mi indokolta, hogy ülőhelyre lebontva, a stadion építési költségei alapján, a világ egyik legdrágább stadionja legyen? Ugyan ez lenne a kérdésem az egykori Népstadionnal kapcsolatban is, illetve ami a helyére épül.

3, Mivel magyarázzák, hogy a magyar püspöki kar is ellenezte a kötelező hittan bevezetését, mégis beemelték az oktatásba? Miért nem kívánják megoldani, hogy bármilyen vallási felekezethez tartozó diák, ugyanilyen formában gyakorolhassa vallását az oktatás keretein belül?

4, Lázár János azt mondta, hogy mindenki annyit ér, amennyije van! Kérem, értelmezzék számomra!

5, Önök is úgy gondolják, hogy Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármesterének vagyonosodása nem tartozik a közvéleményre?

7, A Paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos szerződést titkosították. A bővítéshez hatástanulmányt nem készítettek. Önök szerint ez elfogadható?

8, Az Önök párttársai meglehetősen sűrűn kommunistáznak. Mi a véleményük Szűrős, Martonyi, Hoffmann, stb. volt MSZMP tagok Fideszben való szerepéről?

9, Önök személy szerint ellenzik az ügynöklisták titkosításának feloldását, és ha igen, miért?

10, Mi a véleményük arról, hogy soha nem volt ilyen magas az államadósság és önök szerint ez kinek a felelőssége?

11, Mi értelme volt az IMF hitelek visszafizetésének, amelyek tudvalevőleg alacsony kamatozásúak voltak, és ezek helyett a világpiacról felvenni más hiteleket magasabb kamattal?

12, Orbán Viktor nem vállalja a miniszterelnöki vitát. Önök szerint így helyes?

13. Mint tudjuk az önkormányzatok a nem megfelelő hitelbevállalások miatt, ellenőrizetlen beruházások, valamint a nem megfelelő gazdálkodás, pazarlás miatt eladósodtak! Önök szerint helyes, hogy az adófizetők pénzéből rendezi az állam az önkormányzatok adósságát?

14, Fidesz politikusok álláspontja szerint (Kósa, Orbán, stb.) a választásban elhangzó ígéreteket nem kell komolyan venni, ezek az ígéretek nem számon kérhetőek! Önök ezzel egyetértenek?

Várom megtisztelő válaszukat!