A felcsúti milliárdos felesége médiavállalkozást indított

HírKlikk 2019. április 28. 19:30 2019. ápr. 28. 19:30

Media Vivantis néven új médiavállalkozást alapított Mészárosné Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt felcsúti polgármester, Magyarország leggazdagabb emberének felesége – írja a hvg.hu.

 A portál cikke szerint a film-, video- és televízióprogramok forgalmazásában utazó cég egyik vezetőségi tagja Bálint Istvánné, Bicske fideszes alpolgármestere - akit 2017-ben megválasztottak az év alpolgármesterének, pályafutását pedig főnővérként kezdte a már megszüntetett városi menekülttáborban.

A másik Ruff Zoltán, ő 2003-tól a Hír TV-ben dolgozott, 2005-től 2011-ig az Echo TV-nél volt, amelynek az igazgatóságában kapott tisztséget. Ezután a Erzsébet Vagyonkezelő Kft. ügyvezetője lett egészen az Erzsébet-utalványok sorsát irányító cég 2017-es végelszámolásáig. 

A Fidesz-közeli médiában nincs túl sok pénz azóta, hogy 2018 novemberében útnak indult a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA). Mivel az alapítvánnyal Orbán Viktor miniszterelnök célja kifejezetten az lehetett, hogy visszafogja a kormánypárti sajtó fenntartásának a költségeit, pénzt inkább beszállítóként lehet majd keresni.

Forrás: HVG