A félelem, ami erősebbé tesz! Nyílt levél az országnak

HírKlikk 2017. július 9. 10:05 2017. júl. 9. 10:05

Eddig bírtam szó nélkül. Nyílt levél az országnak, az ellenzéknek, Orbánnak a fideszének és neked is.

Rákosi Mátyás, Szálasi Ferenc, Adolf Hitler, Saddam Hussein, Mussolini, Orbán Viktor, Stalin, Fidel Castro, Ceausescu, Kim Dzsongun. Micsoda szégyen, hogy a Magyar miniszter nem lóg ki a sorból. Mert a profilja egy igazi, emberiség ellenes diktátorra jellemző.

Nincs olyan ember az országban, kivéve a fizetett alattvalókat, aki ne sorolná be a fenti szégyen névsorba Orbánt. Ez a tömeggyilkos, mert az, hisz nincs egészségügyünk lassan már, azt gondolja, mindent büntetlenül megúszhat.

Gyermekeinknek már nincs jövője, egyre kilátástalanabb minden. Az emberek fedél és munka nélkül maradnak az Orbanisztáni politika miatt. Nyilvánvalóvá váltak a pofátlan lopások, korrupciós ügyek, de már arra sem veszik a fáradságot, hogy hazudjanak róla valamit.

Minek, hisz meg van a 2/3, ami arra pont elegendő, hogy tönkretegyék, szétlopják az országot és megöljenek minket.

Mert ezek gyilkosok mind. Nem merjük szeretteinket a kórházakra bízni, mert az Orbáni diktatúra azt adta ki, hogy nincs gyógyítás csak temetés lehet, ha valaki beteg. Lassan már nem lesz ember az országban, aki dolgozna, mert mindenki menekül innen.

Nincsenek orvosok, ápolok, pékek, szakácsok, eladók, építőipari munkások, sorolhatnám. Senki nincs már aki termelést tudna biztosítani, hogy legyen pénz fejleszteni, hogy legyen kereslet. Kínálat sincs. Megszűntek a társadalmi rétegek. Mélyszegénység van és fidesz.

Az ellenzék is fidesz csak más néven. Ez nem ellenzék. Az ellenzék tenne értünk az országért valamit. De amíg megkapják a nagy pénzeket a leesőket a húsos fazékból, csak színjáték, amit csinálnak.

Egyik napról a másikra vagyunk, reménytelenül elkeseredve. Már nincs szociális támogatás, a szociális és gyermekvédelmi pótlékot el kell venni és a sportba kell ölni azt a pénzt és plakátokba. Soros György a főellenség, akiről a magyarok 90% azt sem tudja ki az. Kérdezd, meg a nagyszüleidet tudják-e ki ő vagy a huszonéves fiatalokat.

Orbán a terrorista, mert leigáz, kisemmiz minket, mert hagyja, hogy gyermekek, idősek, emberek fagyjanak meg haljanak éhen. Félelemben élünk, mert a zsarnok kényszeríti a rendőreinket, hogy az ő önös aljas céljait szolgálják, mert ha nem akkor a rendőrök is félelemben rettegve halnak éhen a családjukkal együtt.

Hol van az, aki ezen tud változtatni? Miért és meddig tart még a balsorsunk, miért nincs egy olyan vezetőnk, aki békét szeretetet hoz nekünk és felvirágoztatja az országot?

Ezt így már nem lehet tovább bírni. Ezen változtatni kell. Mert nem tudjuk, hogy mi lesz holnap.

Lehet, hogy holnap ezek megölnek minket. De én még látni akarom a gyermekemet boldogan élni, felnőni.

Valaki segítsen már, vagy tegyünk végre valamit. Mert ennél már bármi jobb lehet. Tudod, félek ezt leírni én is. De nem érdekel. Mert a félelem az, ami erősebbé tesz.

A véleményemet a meglátásaimat csak elmondhatom. Vagy itt ebben az országban már azt sem? Majd meglátjuk...

Szerző: Elvis Matthew Urban