A Fidesz bevetette a titkos fegyverét a mozgósítás érdekében

HírKlikk 2019. május 24. 07:19 2019. máj. 24. 07:19

Itthon a véghajrába érkezett az EP-kampány. A Fidesz politikusai személyesen is megpróbálnak mindenkit elérni. Deutsch Tamás például beült egy telefonközpontba az aktivisták közé, Lázár János a választókerületében osztogat hűtőmágneseket.

A Fidesz aktivistái három nappal a választás előtt telefonon is mindenkit próbáltak elérni és arra buzdítani, hogy menjenek el szavazni. A mozgósításban a párt politikusai is részt vesznek. Budapesten többek között Deutsch Tamás hívta fel a párt támogatóit.

A Fidesz európai parlamenti képviselője a hívások alkalmával mindenkinek elmondta: ekkora tétje még sosem volt az EP-választásnak, most dől el ugyanis, hogy milyen irányt szabnak Európának, és milyen jövője lesz a magyar családoknak és gyermekeiknek.

Lázár János is postásnak állt. Nyakába vette a várost, hogy személyesen kézbesíthesse Orbán Viktor levelét a helyi lakosoknak. A biztonság kedvéért egy hűtőmágnest is adott mindenkinek, hogy ne felejtsék el: vasárnap le kell győzni a bevándorláspárti ellenzéket.

Forrás: Hírklikk