A Fidesz körbehordozza a véres kardot

Lendvai Ildikó 2019. október 13. 06:33 2019. okt. 13. 06:33

A Fidesz-kampány hangot váltott. Ez már a 3. szakasz. Először gúnyosan legyintgettek, alkalmatlan hülyéknek mutatták be az ellenzéki kihívókat. Aztán a támogatások megvonásával fenyegették a renitens települések lakóit. Egy-két napja viszont itt a véres kard körbehordozásának korszaka: csatába szólítják a híveiket.

Főleg Budapesten tört ki a pánik. Sehol egy bohócplakát,a fölényes vigyor leolvadt: az ellenzék pojácából veszélyes szörnyeteggé változott. A Pesti Srácok vezércikkben ijesztget: "Olyan nehéz felfogni? Budapest késélen táncol. Orbitális pofonba szaladhat bele Budapesten a nemzeti oldal." "Ha Karácsony győz, el leszünk ásva."

Nem azért mondom fiúk, de a politikai ellenfelek elásását inkább nálatok szokták egészen konkrétan igényelni. Nem emlékeztek Bayer Zsolt barátotokra, aki szerint csak az a baj, hogy túl keveseket ástak el az orgoványi erdőben?

Győr után páran meginogtak, belőlük kell kicsikarni egy pánikszülte szavazatot: "Ez az utolsó pillanat, hogy a fővárosi jobboldaliak...minden mozdítható családtagjukat, épeszű ismerősöket kézen fogva elrobogjanak választani"

Kiderül, hogy az ellenzéki szavazók (már nemcsak a jelöltjeik!) sötét egy társaság: "vasárnap minden liberális, zöld, kommunista, anarchista és jobbikosból lett ballib elmegy majd szavazni." "Ők azok, akik őrjöngenek".

Remélem, mindenki megtalálta a rá illő kategóriát. Én valószínűleg anarchista-liberális kommunista vagyok, némi zöld őrjöngéssel.

A vezércikkhez fűzött kommentekben még szigorúbb az ítélet: ."Szégyellném magam, ha budapesti volnék. Bűnös város." "Baloldali söpredék, fizikailag sajnos nem lehet kiirtani őket (bárcsak lehetne)!" Különösen a zsidókra kell vigyázni, mert "bennük van a kommunista szellem, és a baloldalra fognak szavazni".

Már nem elég a Kubatov-lista. Mumust kell csinálniuk belőlünk mindnyájunkból, hogy a dezertálni készülő Fidesz-szavazók újból bezupáljanak a seregbe. Nyugtasd őket, beszélj velük. De főleg gyere el szavazni. Az övéik, szegények, ott lesznek..: