A Fidesz pártközpontban összeírták, mit kell mondani a rabszolgatörvénnyel kapcsolatban

HírKlikk 2019. január 12. 19:34 2019. jan. 12. 19:34

"A Fidesz-KDNP a munkások oldalán áll, ez a kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt" - áll abban a levélben, amelyet a pártközpontból küldtek a választókerületeknek azzal kapcsolatban, mit mondjanak a rabszolgatörvényről.

A Népszava birtokába került levelet azért küldték, mert az ellenzék szinte minden önkormányzatnál rendkívüli ülés összehívását követeli a rabszolgatörvény miatt. A Fidesz erre reagálva adott útmutatót a politikusainak, hogy mit kell mondaniuk a törvényről.

"Az ellenzéki előterjesztést azért utasítjuk el, mert ez csak egy ürügy ahhoz, hogy politikai balhét csináljanak, mindez már rég nem a Munka törvénykönyvéről szól. A mostani ellenzéki akciók Soros György európai parlamenti választási kampányának része. Azért támadnak minket, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra, és hazánk a Soros-terv útjában áll" - olvasható a levélben.

Sőt, a fideszes sorvezető szerint azt is fel kell mondaniuk a párt politikusainak, képviselőinek, hogy

"az EP-választáson a magyarok dönthetnek: az ellenzék közös listája egy bevándorláspárti Soros-lista lesz. Ezzel szemben a Fidesz-KDNP listája olyan jelölteket tartalmaz, akik számára Magyarország az első és akik nemet mondanak a bevándorlásra."

Forrás: Népszava