A Fidesz szó nélkül hagyja, hogy polgármestere megalázott egy rászoruló anyát?

Nagy András 2019. április 10. 12:08 2019. ápr. 10. 12:08

Eddig semmilyen formában nem kommentálta a kormánypárt azt a botrányos hírt, hogy az egyik vidéki polgármestere piszkosul átvert, orális szexre kényszerített, majd megszégyenített egy gyermekéért küzdő, kiszolgáltatott anyát.

Kedden robbant a hír, hogy egy alföldi falu fideszes polgármestere orális szexre kényszerített és megalázott egy szerencsétlen sorsú asszonyt, akinek nem volt pénze a súlyos beteg gyereke gyógyszerére. Az ügyben nyomozás indult, a rendőrség lefoglalta az egyik érintett telefonját. A kormánypárti polgármester mindeddig nem nyilatkozott a hihetetlen történetről, pedig a Népszava munkatársa többször is próbálta meghallgatni az álláspontját, telefonon és emailben is kereste a sajtóban eddig meg nem nevezett politikust.

Ezért a Fidesz szóvivőjéhez fordultunk, hogy megtudjuk: mi a keresztény kultúra védelmét hirdető párt véleménye az ügyről. A Fidesz sajtóosztályára küldött konkrét kérdésünkre sem érkezett eddig válasz. Ez így szólt: kivizsgálja-e a Fidesz a polgármestere viselkedéséről szóló híreket?

A megrázó történetről elsőként a keddi a Népszava számolt be: lap szerint egy alföldi falu fideszes polgármestere orális szexre kényszerített és megalázott egy nőt, cserébe azért, hogy beteg gyerekének szükséges orvossághoz pénzt kaphasson. Nem mintha ennyi nem lenne elég a világbotrányhoz, de a polgármester állítólag titokban a telefonján még fel is vette az aktust, a pénzt pedig megtagadta a nőtől, aki a rendőrséghez fordult.