A Fidesz üldözési mániában szenved

HírKlikk 2017. augusztus 1. 12:05 2017. aug. 1. 12:05

A Fidesz a leghatározottabban visszautasítja azokat a Magyarországgal kapcsolatos durva kijelentéseket és fenyegetéseket, amelyeket a "Soros-terv" nyugat-európai balliberális támogatói, Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt és Christian Kern osztrák szociáldemokrata kancellár tett az elmúlt napokban - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy mindkét országban választási kampány zajlik, Németországban szeptemberben, Ausztriában pedig októberben lesznek választások, és egyik országban sem állnak jól a baloldali erők.

Úgy vélte, talán ezt a politikai sikertelenséget és frusztráltságot akarják úgy levezetni vagy kompenzálni, hogy Magyarország ellen durva támadásokat intéznek.

Hangsúlyozta, Martin Schulz és Christian Kern a "Soros-terv" támogatói, akik nem a nemzetek Európájában hisznek, hanem valamiféle "hagymázas elképzelésben, ahol a nemzeteket megszüntetik és egy közös európai bürokrácia diktálja azt, hogy hogyan kell az életünket élni".

A két politikus bevándorlók tömegeit akarja Európába hozni, ebben támogatják a brüsszeli politikát és Soros György elképzeléseit, és támadják mindazokat, így Magyarországot is, akik szembemennek ezekkel a tervekkel - tette hozzá.